Dan Diaconescu nu are voie sa vorbeasca la OTV despre dosarul sau (Video)

Joi, 22 Iulie 2010, ora 16:561623 citiri
Dan Diaconescu nu are voie sa vorbeasca la OTV despre dosarul sau (Video)

Procurorii DNA i-au interzis joi patronului televiziunii OTV, Dan Diaconescu, sa vorbeasca pe postul sau despre cazul in care este acuzat de santaj, dar i-au prelungit cu 30 de zile si interdictia de a parasi tara.

Diaconescu a fost audiat din nou joi la sediul DNA, iar avocatii lui au precizat ca este vorba de interdictia de a parasi tara si nu de a i se aduce la cunostinta o alta acuzatie, informeaza Mediafax.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au cerut Judecatoriei sectorului 1 a Capitalei sa prelungeasca interdictiile impuse de instanta la eliberarea patronului OTV, insa avocatii patronului OTV au ridicat o exceptie, aratand ca exista chiar un recurs in interesul legii prin care se stabileste ca o astfel de interdictie este prelungita de procuror.

Astfel, instanta a respins, luni, cererea DNA ca inadmisibila, in practica judiciara aceste prelungiri fiind dispuse direct de procuror.

T Dan Diaconescu sustine ca a fost arestat pentru ca are o caseta cu Elena Udrea

Solutia poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti. In 23 iunie, realizatorii OTV Dan Diaconescu si Doru Parv au fost arestati pentru santaj, insa in 25 iunie, Tribunalul Bucuresti, judecand contestatia celor doi realizatori TV, a decis punerea in libertate a lui Dan Diaconescu, dar mentinerea in arest preventiv a lui Doru Parv.

Dan Diaconescu mai este pus sub acuzare tot pentru santaj intr-un alt dosar de pe rolul DNA, de data aceasta alaturi de Mihai Ghezea.


Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News