Dan Diaconescu: Negocierile cu PSD sunt foarte dure, ei se lasa greu

Marti, 24 Iunie 2014, ora 20:47 1504 citiri

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat marti ca partidul sau are negocieri foarte dure cu PSD, de cateva saptamani, afirmand ca social-democratii "se lasa greu".

"Colegii mei au acele negocieri impreuna cu liderii PSD, de cateva saptamani incoace, sunt negocieri foarte dure, noi suntem oameni foarte pragmatici, suntem aproape fiecare dintre noi veniti dintr-un mediu in care am tot negociat de 20 si ceva de ani incoace, ne pricepem foarte bine la asta, cerem intr-adevar foarte multe lucruri pentru electoratul nostru, pentru poporul roman in general.

Ei se lasa greu, dar ne este, zicem noi, din ce in ce mai usor, ceea ce dorim pe fiecare zi ce trece si speram ca intr-un final sa anuntam o mare victorie pentru electoratul PP-DD", a spus Dan Diaconescu, citat de Mediafax.

Ponta: Alianta cu PP-DD, singura solutie. In ce conditii l-ar sustine pe Dan Diaconescu la prezidentiale

Se cere demisia lui Basescu: Cum vor vota parlamentarii PP-DD

Tot marti, Dan Diaconescu a afirmat ca parlamentarii PP-DD vor vota pentru demisia presedintelui Traian Basescu.

Pe 16 iunie, Victor Ponta a declarat ca vor continua discutiile privind aliante in teritoriu cu PP-DD, pentru ca aceasta este singura solutie ca PSD sa nu ajunga in opozitie la nivel local. Mai mult, premierul a afirmat ca ar exista chiar si o situatie in care PSD l-ar sustine pe Dan Diaconescu in turul 2 al prezidentialelor.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News