Dan Diaconescu n-a fost lasat sa voteze unde a vrut el si a vorbit de o... pisicuta

Duminica, 02 Noiembrie 2014, ora 12:343965 citiri
Dan Diaconescu n-a fost lasat sa voteze unde a vrut el si a vorbit de o... pisicuta
Foto: B1TV

Dan Diaconescu, candidatul PP-DD la alegerile prezidentiale, nu a putut vota acolo unde si-a ales el, adica la Liceul Jean Monnet din Capitala, fiind trimis sa isi exprime optiunea electorala la sectia de vot unde ii este arondata adresa din buletin.

Diaconescu a fost insotit la urne de fiica sa.

"Voi vota pentru poporul roman. E scoala unde invata de acum celebra mea fiica, o fata foarte fericita pentru ca s-a intalnit cu o pisicuta pe strada, pisica Isa, care era pierduta si, iata, a aparut astazi, e un semn. E un semn al destinului. Fiica mea e fericita, ramane sa fie diseara si poporul roman foarte fericit, dupa orele 21", a declarat Dan Diaconescu la intrarea in sectia de votare.

Ulterior, acesta a fost trimis sa voteze in alta parte.

"E o premiera totala. Am primit explicatii de la doamnele din comisie, de la un domn prin telefon, e un sistem pe care trebuie sa il schimbam", a sustinut el, explicand ca i s-a spus ca va trebui sa voteze unde este adresa din buletin, in conditiile in care, a precizat el, are domiciliu flotant pe o strada din apropierea sectiei unde a incercat sa voteze, informeaza Realitatea TV.

"O sa imi incerc norocul intr-o alta sectie din proximitate, daca vreti sa ma urmati", le-a spus el jurnalistilor, adaugand ca e prima oara cand romanii au sansa sa faca o schimbare, lucru care nu a mai fost posibil "de la Ion Ratiu".

Despre alegerile prezidentiale din Romania

Romanii sunt chemati la vot pentru alegerile prezidentiale pe 2 si 16 noiembrie.

Astazi alegem presedintele LIVE

Alegeri prezidentiale 2014: Lista candidatilor inscrisi in cursa

14 candidati au intrat in cursa pentru Cotroceni, cu doi mai putin decat recordul din 1996.

Alegerile prezidentiale din luna noiembrie constituie o premiera, doua femei candidand pentru functia suprema in stat.

Aproape o treime dintre candidati reprezinta politicieni care si-au mai incercat norocul si in alte alegeri prezidentiale.

Este prima schimbare de presedinte dupa intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, iar candidatul care va castiga alegerile va fi seful statului la momentul 1 iulie 2019, cand Romania va prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News