Dan Diaconescu, lasat de instanta fara Partidul Poporului: Luni infiintam alt partid

Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 21:06 3905 citiri
Foto: Arhiva

Patronul OTV a declarat, vineri seara, ca intentioneaza sa infiinteze un alt partid, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins inscrierea Partidului Poporului.

"Este clar ca actuala clasa politica nu ne doreste, luni dimineata vom incerca sa facem un alt partid. In cazul asta, ma astept ca si alegerile sa fie contramandate", a declarat Dan Diaconescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv.

Totodata, el s-a aratat optimist in legatura cu sansele pe care le are la alegerile din 2012, precizand insa ca "ramane de stabilit cum vom candida, ca independendenti sau dintr-un nou partid, daca nu s-a putut din partea Partidului Poporului".

Realizatorul Tv a declarat ca in weekend va organiza "un fel de Congres" si se va consulta cu simpatizantii Partidului Poporului, precizand insa ca, in opinia sa, decizia Curtii de Apel Bucuresti are substrat politic.

"Este clar ca actuala clasa politica nu ne vrea si ne vede ca pe o amenintare. Inregistrarea Partidului Poporului ne apartine la OSIM, inteleg ca PD-L avea pregatita acasta denumire pentru Congresul din mai, dar noi am inregistrat aceasta marca la OSIM, le-am luat-o inainte. Cred ca asa se explica si decizia tribunalului", a adaugat patronul OTV.

Dan Diaconescu, lasat de instanta fara Partidul Poporului: Vom lupta in ilegalitate!

Dan Diaconescu a mai subliniat ca impotriva partidului sau au fost facute 56 de cereri de interventie, "un numar record", dintre care au fost acceptate trei contestatii.

"Au fost 56 de contestatii, au fost acceptate 3. Ele nu aveau niciun motiv, erau identice, trase la xerox, doar semnatura era diferita", a adaugat realizatorul TV.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News