Dan Diaconescu, la DNA: Aproape nu a mai ramas nimic in dosar (Video)

Marti, 31 August 2010, ora 12:533692 citiri
Dan Diaconescu, la DNA: Aproape nu a mai ramas nimic in dosar (Video)

Jurnalistul Dan Diaconescu a iesit marti la pranz de la DNA si a declarat ca in ceea ce priveste cazul sau lucrurile se limpezesc. Miercuri urmeaza o noua sedinta, la ora 15:00, o "prezentare de material", a mai spus Diaconescu.

"Totul a fost de coma, nu va pot da multe detalii, maine (miercuri - n.red) urmeaza alta sedinta la 3 dupa amiaza, lucrurile se limpezesc, aproape nu a ramas nimic in dosar, cu exceptia unor convorbiri telefonice ilegale", a declarat Diaconescu la Realitatea TV.

Dan Diaconescu: Intai ma aresteaza si pe urma cauta probe, ca pe vremea lui Stalin (Video)

Despre convorbirile telefonice acesta a precizat ca ele au fost facute ilegal, fara mandat, si ca trebuie vazut "care sunt trucate care nu, probabil sunt toate... in ele spun ceva neinteligibil... o parte din interceptari sunt ilegale, telefonul a fost ascultat fara mandat".

Un alt lucru surprinzator pe care l-a spus Dan Diaconescu este ca "oamenii din cladire au fost martorii unor scene incredibile, cineva a fost sunat de Emil Boc pentru a participa la aceasta ancheta".

Dan Diaconescu: Dupa ce trecem de 20%, devenim primul partid al tarii

Cat despre Partidul Poporului, Dan Diaconescu se arata optimist in cele 20 de procente si in semnaturile celor care sunt pentru acordarea a 20.000 de euro fiecarui cetatean al Romaniei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News