Dan Diaconescu isi trimite procurorul la psihiatru si se teme ca va fi pus sa bea... urina

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 23:15
4614 citiri
Dan Diaconescu isi trimite procurorul la psihiatru si se teme ca va fi pus sa bea... urina
Foto: Realitatea TV

Scapat cu bine din "ghearele" instantei, Dan Diaconescu a dat fuga marti seara la Realitatea TV unde a prezentat cateva fragmente din rechizitoriul aflat la dosarul sau si a cerut oficial expertizarea psihiatrica a procurorului de caz, din cauza celor scrise in acest rechizitoriu.

Dan Diaconescu a prezentat in exclusivitate cateva paragrafe din dosar de tipul: "Inculpatul ne face sa credem ca este de fapt un ventriloc sau o interfata performanta IT, un fel de realitate virtuala complexa, care vorbeste, dar de fapt nu interiorizeaza in niciun fel ceea ce spune" sau referitoare la "unde acustice scapate cu totul din constrangerile neadecvate ale mentalului propriu", care, sustine el, ar fost scrise de procurorul de caz, Gheorghe Bocsan.

Vizibil surescitat, realizatorul de televiziune a povestit cum a stat cu inima la gura, marti, in fata judecatoarei careia procurorii i-au cerut sa interzica emisiunea sa la OTV, si care, spre norocul lui, nu a fost de acord.

Dan Diaconescu nu poate parasi tara si nu are voie sa poarte arme

Viitorul candidat la presedintie din partea Partidului Poporului i-a acuzat pe procurorii DNA ca sunt de multe ori "in complicitate" cu judecatorii, care "de multe ori sunt casatoriti cu acei procurori sau sunt rude cu ei".

"La judecatoriile de sector de regula sunt judecatori care favorizeaza permanent regimul la putere", a mai acuzat Dan Diaconescu.

Totodata, realizatorul de televiziune a sustinut ca procurorul de caz ar fi folosit in repetate randuri in dialogul cu el cuvantul "concupiscenta", cuvant pe care el nu l-a inteles pana nu s-a uitat in dictionar, motiv pentru care nici nu a reactionat asa cum ar fi trebuit. Mai mult, Diaconescu a facut referire si la un gest pe care procurorul l-ar fi facut in prezenta sa in mod repetat, gest care amintea de "regretatul Michael Jackson".

Revenind la paginile din rechizitoriu pe care le-a prezentat in direct si in exclusivitate la Realitatea TV, Dan Diaconescu a afirmat ca acestea l-au dus cu gandul la celebra organizatie MISA, deoarece anumite pasaje faceau referire la diverse practici yoghine, si si-a exprimat speranta ca nu va fi pus de judecatori, la cererea procurorilor, sa isi ...bea urina, nu doar sa faca ani grei de puscarie.

Ideea i-a venit citind cele scrise despre Doru Parv, inculpat in dosar, in cazul caruia procurorul a notat in rechizitoriu, printre altele: "Personajul si businessul sau sunt invaluite in mister esoteric, chiar si numele societatii (kundalini) nefiind tocmai accesibil neinitiatilor (kundalini - termen hindu, provenind din cuvantul sanskrit "kundal" si desemnand energia primordiala prezenta sub forma a trei bucle si jumatate, care se rotesc sub forma de spirala la baza osului sacrum; kundalini este descris in Upanishade ca o energie incolacita in forma unui sarpe in adormire; trezirea energiei kundalini este considerata de Kundalini Yoga ca fiind calea suprema de cunoastere: atunci cand cele sase chakras ale fiintei umane sunt luminate, Kundali distruge dezechilibrele create)".

Dan Diaconescu a tinut si sa prezinte un fragment din dosar favorabil lui: "O alta parte a societatii romanesti considera OTV ca un fenomen inedit si revolutionar (...) un instrument providential cu menirea de a reverbera aburii democratiei directe peste o tara scufundata in politicianism si coruptie".

"Traim nu in Kafka, ci intr-un regim inchizitorial in care un procuror sustinut de un regim politic poate face orice", a conchis Dan Diaconescu, cerand public ca procurorul care a instrumentat acest dosar sa fie supus unei expertize psihiatrice inainte de continuarea procesului sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Diaconescu procuror, #Dan Diaconescu dosar, #Dan Diaconescu DNA , #DNA