UPDATE Dan Diaconescu a fost eliberat de Judecătoria Constanța. Va fi cercetat în arest la domiciliu: ”Sunt absolut nevinovat”

Vineri, 07 Aprilie 2023, ora 21:15
4360 citiri
UPDATE Dan Diaconescu a fost eliberat de Judecătoria Constanța. Va fi cercetat în arest la domiciliu: ”Sunt absolut nevinovat”
Dan Diaconescu, după ce a ieșit din clădirea Judecătoriei Constanța FOTO / captură Antena 3

Omul de televiziune Dan Diaconescu va fi cercetat în arest la domiciliu, decizia Judecătoriei Constanţa, luată vineri seară, nefiind definitivă.

UPDATE 22.25 Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a contestat, vineri seară, respingerea de către instanţă a propunerii de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu.

"La data de 07.04.2023 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a respins propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa privind luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatului D.D. (...) şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu faţă de inculpat, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 07.04.2023, până la data de 06.05.2023, inclusiv. Procurorul a formulat contestaţie împotriva hotărârii judecătorului de drepturi şi libertăţi", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Știre inițială

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată.

Judecătoria Constanţa a decis ca Dan Diaconescu să fie cercetat în arest la domiciliu.

Decizia instanţei nu este definitivă.

Dan Diaconescu a fost prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa susţinând că acesta a întreţinut raporturi sexuale cu două surori gemene minore contra unor sume de 300 – 400 de lei, iar faptele ar fi avut loc în Olimp, Constanţa şi Bucureşti.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Morărescu, a afirmat, vineri, că a ajuns la concluzia că omul de televiziune este deja condamnat de către societate şi crede că singura lui şansă este să aibă parte de un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile apărute în mediul online.

Dan Diaconescu a declarat, la ieşirea din sediul Judecătoriei Constanţa, că îşi doreşte ca toată ţara să vadă că este nevinovat.

“Sper ca în cel mai scurt timp toată ţara şi toţi telespectatorii dumneavoastră să vadă că sunt absolut nevinovat”, a afirmat Diaconescu.

El a precizat că arestul la domiliciu va fi efectuat în Bucureşti. Omul de televiziune a plecat spre Capitală după decizia Judecătoriei Constanţa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Dan Diaconescu, #arest la domiciliu, #eliberat, #judecatorie , #stiri Dan Diaconescu