"Dan Diaconescu Direct" iese din grila OTV

Joi, 10 Mai 2012, ora 20:31 5334 citiri
Foto: radardemedia.ro

Postul OTV a anuntat Consiliul National al Audiovizualului (CNA) ca va scoate din grila sa de programe emisiunea "Dan Diaconescu Direct", incepand cu data de 17 mai, intr-o adresa inregistrata joi de Consiliu.

Potrivit adresei de la Acsis Solv Ipurl, administratorul judiciar al SC Ocram Televiziune SRL, in locul emisiunii "Dan Diaconescu Direct" se va introduce in grila postului OTV un alt program ale carui coordonate vor fi supuse spre aprobare administratorului judiciar pana cel tarziu pe 15 mai. Administratorul special al SC Ocram Televiziune SRL, Diana Voiculescu, "se va asigura ca toate emisiunile difuzate de postul de televiziune OTV vor respecta intocmai prevederile legale in materie, in caz contrar urmand ca administratorul judiciar sa dispuna scoaterea din grila a emisiunilor" respective, se mai spune in adresa.

Contactat de MEDIAFAX, presedintele CNA, Rasvan Popescu, a declarat ca respectiva adresa este doar o notificare, de care Consiliul a luat act, nefiind necesara aprobarea CNA pentru scoaterea unei emisiuni din grila de programe a unui post.

Aprobarea CNA este necesara in cazul in care este modificata structura de programe a postului respectiv (ponderea diferitelor tipuri de emisiuni - informative, de divertisment etc.), aprobata de Consiliu atunci cand postul primeste licenta.

CNA a injumatatit in mai multe randuri licenta OTV, pentru ca postul difuzeaza publicitate electorala la Partidul Poporului Dan Diaconescu, in afara perioadei de campanie. Prin urmare, postul nu mai poate emite decat pana la data de 29 mai.

Sirul de sanctiuni de injumatatire a licentei audiovizuale a OTV, aplicate recent de CNA, este fara precedent in istoria Consiliului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News