Dan Diaconescu deschide lista PP-DD pentru europarlamentare

Marti, 25 Martie 2014, ora 20:06 2911 citiri
FOto: milcovul.ro

PP-DD a depus marti la Biroul Electoral Central (BEC) dosarele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidatilor fiind deschisa de presedintele fondator al partidului, Dan Diaconescu.

"Noi am strans foarte multe semnaturi. Astazi am adus, aici, in jur de 350.000 de semnaturi. Avem cel putin inca odata atatea adunate la sediu, in varianta in care ar fi vreo problema sa putem sa schimbam practic tot materialul pe care l-am adus astazi. Noi suntem intr-o noua etapa a proiectului nostru. (...) Suntem partidul care doreste sa trimita in PE cei mai importanti lideri ai partidului si anume membrii Biroului National de Coordonare, sunt aproape toti, in primele locuri pe liste de la alegerile europarlamentare", a declarat presedintele PP-DD, Simona Man, la BEC, la depunerea listei de candidati pentru alegerile europarlamentare.

Ea si-a exprimat convingerea ca partidul va avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare, undeva la 15%, pe primele locuri pe lista candidatilor aflandu-se, pe langa Dan Diaconescu si Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu si Radu Orzata.

"Plecam cu siguranta din 15 %, dar sunt multi factori care pot influenta pozitiv acest procent. Avem convingerea ca vom avea un scor foarte bun la alegerile europarlamentare", a spus Man.

Ea a mai precizat ca europarlamentarii PP-DD ar trebuie sa faca in PE "tot ce nu au facut europarlamentarii partidelor care au fost pana acum".

"Noi ne dorim sa promovam romanismul, sa promovam valorile nationale si traditia poporului roman sa o aducem la rang inalt, si sa incercam sa ne impunem in PE ca si romani si nu sa fim marginalizati. Vrem sa fim cetateni cu drepturi in Europa", a conchis Man.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Bravo Dane. Arati ca Superman. Trebuie doar sa iti pui chilotii