Dan Diaconescu: Cred ca sunt si procurori care au intrat in Partidul Poporului (Video)

Luni, 02 August 2010, ora 09:392846 citiri
Dan Diaconescu: Cred ca sunt si procurori care au intrat in Partidul Poporului (Video)
Foto: CrocodilulVostru.wordpress

Dan Diaconescu, patronul OTV, sustine ca Partidul Poporului a trecut deja de 150.000 de adeziuni si ca e posibil ca si unii dintre procurorii care il ancheteaza sa fie partizani ai partidului sau.

"Am trecut deja de 150.000 de adeziuni, desi inca nu a fost infiintat partidul, speram sa trecem de un milion, doua milioane, cred ca si dintre procurori sunt cativa care au intrat in Partidul Poporului", a declarat Dan Diaconescu, luni dimineata, la intrarea la judecatoria sectorului 1, unde va cere sa i se ridice restrictia de a vorbi despre cazul sau.

Dan Diaconescu sustine ca in continuare exista bani pentru ancheta in cazul sau, in conditiile in care nu sunt bani pentru pensionari si pentru bugetari.

Seful OTV considera ca dosarul in care este acuzat nu este decat "o mare mascarada" si ca procurorii au inceput sa efectueze cercetari si despre presupuse fapte petrecute in 2002 sau 2003.

"N-au gasit nimic in 2005, n-au gasit nimic in 2009, acum rascolesc in 2002-2003, sa vedem ce gasesc", a declarat Dan Diaconescu, adaugand ca spera ca instanta sa dea un verdict corect.

"Sper ca instanta sa fie curajoasa, sa dea un verdict corect si sa ma lase sa vorbesc despre caz, cum vorbesc si procurorii in Romania Libera sau in alte ziare, isi aleg anumite parti din dosar si vorbesc", a spus Diaconescu nemultumit.

Dan Diaconescu este cercetat pentru santaj si amenintare si a fost arestat pe 23 iunie impreuna cu clarvazatorul de la OTV, Doru Parv. Dupa ce a petrecut cateva zile in arest si a fost eliberat cu interdictia de a vorbi cu anumite persoane, Dan Diaconescu a declarat ca isi face un partid si ca va candida la presidintia Romaniei.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii