Dan Diaconescu cere despagubiri membrilor CNA pentru daunele aduse OTV

Sambata, 12 Mai 2012, ora 09:52 4043 citiri

Dan Diaconescu este decis sa ceara despagubiri de la membrii Consiliului National al Audiovizualului (CNA), pentru daunele aduse televiziunii OTV, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a admis solicitarea OTV de suspendare a deciziei Consiliului privind injumatatirea licentei acordate postului.

"Luni, noi vrem sa punem un sechestru asigurator pe toate averile membrilor CNA. E vorba de averile lor personale: apartamente, masini, tot ce au putut identifica avocatii nostri. Asta pentru ca noi am inceput un proces in civil pentru pagubele pe care ni le-au adus acesti oameni de la CNA. Contracte de publicitate anulate, deteriorarea imaginii si asa mai departe.

Am facut plangeri penale fiecarui membru CNA in parte si le-am cerut niste daune, iar de luni vom incepe sa sigilam proprietatile lor, ca in sfarsit sa-i mai arda si pe ei la buzunar", a afirmat Dan Diaconescu la Romania TV.

Dan Diaconescu a admis ca o greseala a CNA a permis OTV sa castige procesul:

"CNA, daca ar fi avut rabdare si ne-ar mai fi dat inca trei ore de sanctiuni inainte sa ne inchida, poate nu ar mai fi pierdut astazi. Dar in graba de a ne inchide gura, ei au incalcat legea 504 a audiovizualului, care, stramba, asa cum e ea, prevede inchiderea postului abia dupa doua intreruperi de trei ore ale emisiei. Atat de grabiti au fost sa ne inchida incat au injumatatit licenta de trei ori".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News