Dan Diaconescu are voie sa paraseasca tara

Luni, 19 Iulie 2010, ora 17:281823 citiri
Dan Diaconescu are voie sa paraseasca tara
Foto: Arhiva

Interdictiei lui Dan Diaconescu de a parasi tara, in dosarul in care este cercetat pentru santaj, alaturi de Doru Parv, in practica judiciara aceste prelungiri fiind dispuse direct de procuror, a fost respinsa luni de catre Judecatoria Sectorului 1.

Dupa ce Dan Diaconescu si Doru Parv au fost arestati pentru santaj. Pe 25 iunie, Tribunalul Bucuresti a decis eliberarea patronului OTV, insa s-au impus o serie de interdictii, inclusiv de a vorbi pe postul de televiziune despre caz, aminteste Mediafax.

Procurorii au cerut sa fie prelungite interdictiile impuse de instanta la eliberarea patronului OTV, insa sai au ridicat o exceptie, aratand ca exista chiar un recurs in interesul legii prin care se stabileste ca o astfel de interdictie este prelungita de procuror.

Dan Diaconescu: Nu-l exclud pe Emil Boc din ecuatia arestarii mele (VIDEO)

Solutia poate fi atacata cu recurs la Tribunalul Bucuresti.

Luni dimineata Diaconescu s-a aflat la DNA, citat intr-un dosar despre care a declarat ca nu stie la ce se refera. Insa, printre alte declaratii, Diaconescu a rostit numele premierului Emil Boc in legatura cu arestarea sa.

"Cand am spus sambata, la emisiunea dlui Stelian Tanase, ca una dintre variantele arestarii ii implica pe domnii Berceanu-Videanu-Blaga, nu inseamna ca l-am exclus pe domnul Emil Boc din aceasta ecuatie, o sa va dau mai multe detalii cand voi iesi, daca nu ma aresteaza", a declarat Dan Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
sanziana
rank 5
Uite ca are oportunitatea sa ceara azil politic...
ioanaiiiiii
rank 5
si la DNA se angajeaza tot PDL-isti?