Dan Diaconescu ar putea iesi din inchisoare

Vineri, 27 Octombrie 2017, ora 19:254093 citiri
Dan Diaconescu ar putea iesi din inchisoare
Foto: Arhiva Hepta.ro

Dan Diaconescu - incarcerat in martie 2015 dupa ce a fost condamnat la cinci ani si jumatate de inchisoare pentru santaj - ar putea fi pus in libertate, dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au decis liberarea conditionata a acestuia, decizia nefiind definitiva.

"Admite propunerea de liberare conditionata privind pe petentul condamnat Diaconescu Dan Cristian. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii emis de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti (...) Masura dispusa se comunica administratiei locului de detinere a inculpatului", este decizia pronuntata, vineri, de magistratii Judecatoriei Sectorului 4.

Hotararea nu este definitiva, putand fi atacata la Tribunalul Bucuresti.

Fostul patron al OTV este incarcerat la Penitenciarul Jilava, de unde cateva sute de detinuti au fost propusi pentru eliberare conditionata in urmatoarea perioada, in baza legii recursului compensatoriu.

Dan Diaconescu a fost incarcerat in martie 2015, dupa ce a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru santaj. El a castigat 200 de zile pentru ca a lucrat in penitenciar si alte 150 de zile dupa ce a scris cinci carti.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii
DAN-795
rank 5
MacGigi
rank 5
Conform legii vaselor comunicante, daca iese DD intra liviu draknea!