Dan Diaconescu anunta in direct: Toata organizatia PSD Calarasi vine la noi!

Marti, 03 Aprilie 2012, ora 20:24
5720 citiri
Dan Diaconescu anunta in direct: Toata organizatia PSD Calarasi vine la noi!
Foto:milcovul.ro

Dan Diaconescu a facut marti seara un anunt senzational si in premiera, nu la televiziunea sa, ci la Realitatea TV: intreaga organizatie PSD Calarasi va trece la Partidul Poporului Dan Diaconescu.

"Va dau o stire in premiera: Vom anunta in direct trecerea intregii organizatii PSD Calarasi la Partidul Poporului!", a spus Dan Diaconescu, dorind sa remarce faptul ca se fuge in mare graba nu doar din PDL, ci si de la USL alearga potentialii candidati in toate directiile, dornici sa se afle pe liste la alegerile care se apropie.

"Nu e un lucru normal pentru Romania. Eu nu ma dau in vant dupa asa ceva", a comentat Dan Diaconescu, dorind sa para foarte sigur pe el si pe succesul sau electoral.

In ceea ce priveste situatia de la PSD Calarasi, el a explicat ca pesedistii "au fost foarte nemultumiti de conducere" si ca dupa inlocuirea Oanei Mizil de la sefia organizatiei judetene "primarii si-au vazut puse in pericol viitoarele posturi".

Totodata, Dan Diaconescu a anuntat si alte treceri de la USL la PPDD, ca de exemplu la Drobeta Turnu Severin, declarandu-se convins ca va obtine in jur de 20% la alegerile parlamentare, dupa cum indica si sondajele.

Oana Niculescu Mizil: Nu m-am hotarat daca voi candida

In ciuda anuntului facut de Dan Diaconescu, deputatul independent Oana Niculescu-Mizil sustine ca nu s-a hotarat ce va face la viitoarele alegeri si, in cazul in care va candida, va fi candidatul calarasenilor.

"Eu daca voi fi, voi fi candidata calarasenilor. (...) Nu am luat nicio decizie pana in prezent si nu pot sa comunic daca voi candida si pe ce functie voi candida si din partea carui partid sau formatiune voi candida. Cand ma voi hotari, voi anunta intr-o conferinta de presa", a declarat Oana Niculescu Mizil, citata de Agerpres.

pe 11 martie, Mizil si-a anuntat demisia din PSD, pe fondul inlocuirii ei de la sefia organizatiei de Calarasi a partidului. Decizia de inlocuire a Oanei Niculescu Mizil de la sefia organizatiei judetene a PSD Calarasi a fost luata pe data de 5 martie in Biroul Permanent al social-democratilor cu unanimitate de voturi.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#PSD Calarasi trece Partidul Poporului, #Oana Mizil Partidul Poporului, #Dan Diaconescu Oana Mizil , #Partidul Poporului