Dan Diaconescu: Am votat pentru marirea alocatiilor copiilor, a pensiei si salariului minim

Duminica, 16 Noiembrie 2014, ora 14:31 2576 citiri
Foto: Arhiva

Presedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat duminica, la iesirea de la urne, ca a votat pentru marirea alocatiilor copiilor, a pensiei si a salariului minim.

"Am votat pentru luarea inapoi a patrimoniului Fundatiei Gojdu, de exemplu, pentru stoparea explorarii si exploatarii gazelor de sist si pentru toate celelalte obiective pe care eu, personal, mi le doresc impreuna cu cei 400.000 de oameni care mi-au dat votul in primul tur. Speram ca toate aceste masuri sa fie luate de viitorul guvern si de noul presedinte in timpul cel mai scurt, in caz contrar, noi vom fi primii care vom cere dintr-un motiv sau altul suspendarea noului presedinte al tarii", a spus Dan Diaconescu.

Azi alegem presedinteleLIVE

El i-a indrumat pe membrii PP-DD sa iasa la vot.

"Sunt trei variante posibile, de la a vota unul dintre cei doi finalisti, pana la a anula buletinul de vot. Sfatul meu ar fi sa iesiti cu totii la vot (...). Eu speram ca astazi sa fiu cel trimis de electorat in finala, nu a fost sa fie asa, prin urmare, trebuie sa alegem intre cei doi pe care majoritatea romanilor i-a dorit prezenti in finala. Trebuie sa urmam indemnul popular si sa votam cu raul cel mai mic si sa facem astfel incat in Romania sa se mearga inainte", a adaugat Diaconescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com