Dan Diaconescu: Alegerile din Colegiul 2 Satu Mare, cele mai importante din ultimii ani

Duminica, 25 Mai 2014, ora 16:27 1797 citiri

Candidatul PP-DD in colegiul 2 deputati din Satu Mare, Dan Diaconescu, a votat duminica pe lista suplimentara la sectia amenajata in incinta scolii generale "Ion Creanga" din municipiul resedinta de judet, afirmand ca aceste alegeri sunt cele mai importante din ultimii ani.

"Vreau sa-i rog pe toti romanii, maghiarii si rromii din Satu Mare sa iasa cat mai repede la vot pentru Colegiul 2 deputati si pentru europarlamentare, pentru ca aceste alegeri din Colegiul 2 deputati sunt, in opinia mea, cele mai importante din ultimii ani, fiindca aici este o lupta la scara redusa pentru intreaga Romania. Zona Satu Mare poate sa schimbe definitiv harta politica a Romaniei pentru urmatorii ani", a afirmat Dan Diaconescu.

Romania voteaza: Urmareste LIVE

Liderul PP-DD spera sa fie duminica oamenilor cu mult curaj, viziune si miracol.

"Nu ratati votul de astazi, duminica, 25 mai, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Am avut un vot acum aproximativ 25 de ani, in 20 mai, in acea duminica a orbului, eu sper ca astazi sa fie duminica oamenilor cu mult curaj, viziune si cu multa speranta si sa facem un miracol, diseara la ora 21 toti analistii politici sa aiba cea mai mare surpriza din cariera lor, o prezenta la vot foarte mare", a mai spus Diaconescu.

Pentru postul de deputat in Colegiul 2 mai candideaza Ovidiu Silaghi din partea Aliantei PSD-PC-UNPR, Nagy Szabolcs - UDMR, Laura Bota - PMP, Sergiu Babasan - FC si Ileana Blidar - PDL.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com