Dan Diaconescu afla luni daca are voie sa plece din tara

Luni, 02 August 2010, ora 07:461198 citiri
Dan Diaconescu afla luni daca are voie sa plece din tara
Foto: Realitatea TV

Judecatoria Sectorului 1 judeca, luni, contestatia lui Dan Diaconescu impotriva prelungirii masurii luate de procurorul DNA privind interdictia de a parasi tara fata de patronul OTV.

In 29 iulie, instanta a amanat pentru 2 august dezbaterea contestatiei patronului OTV. Avocatul Gheorghita Mateut a declarat, dupa sedinta de judecata, ca instanta a semnalat deja o greseala pe care a comis-o procurorul cu ocazia emiterii ordonantei de prelugire, in sensul ca au fost impuse noi obligatii, ceea ce inseamna ca trebuie sa prezinte actele de procedura care sa justifice extinderea controlului judiciar initial.

Diaconescu se vede la Cotroceni: Cum ar arata Romania cu seful OTV presedinte

"Suntem intr-o procedura de prelungire a unei masuri. Sunt noi obligatii impuse de procuror in cursul urmaririi penale, care trebuie motivate si urmeaza ca pana luni sa fie prezentata motivarea", a explicat la termenul de atunci aparatorul patronului OTV.

Dan Diaconescu a declarat la randul sau ca a inregistrat o noua victorie in sensul ca "o noua gafa a celor de la DNA, probabil din graba sau alte motive, s-a produs".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News