Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA: OTV ramane fara licenta

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 15:58 2325 citiri
Foto: Antena3

Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), a spus parlamentarilor din Comisia de Cultura a Senatului ca Dan Diaconescu a pierdut procesul cu CNA.

Dan Diaconescu intentase un proces pentru suspendarea deciziei CNA de retragere a licentei audiovizuale a OTV. Diaconescu nu a platit niciuna din amenzile primite din partea acestui organism, arata Antena 3.

Laura Georgescu a venit marti la Senat, pentru a prezenta Comisiei pentru Cultura si Media activitatea CNA pe 2013.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in octombrie, sa opreasca si emisia postului DDTV, pentru ca Dan Diaconescu nu a reusit sa ii convinga pe membrii CNA ca merita sa transmita din nou.

Decizia a venit dupa ce CNA a retras, autorizatia de emisie a postului, care a transmis de la Vatican pana in momentul in care si-a schimbat grila de programe.

Mai mult, Dan Diaconescu a primit si o amenda in valoare de 100.000 de lei, deoarece a schimbat grila postului TV fara sa anunte Consiliul in prealabil, transmite Realitatea TV.

Decizie senzationala a CNA: DDTV ramane in aer, Dan Diaconescu ramane fara bani (Video)

Dan Diaconescu este in acest moment condamnat la trei ani de inchisoare cu executare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1 pentru santaj, decizie la care a facut apel.

In anul 2010, patronul OTV a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie pentru santajarea unui primar si a unui om de afaceri dintr-o comuna din Arad. Alaturi de liderul PP-DD, au mai fost trimisi in judecata si clarvazatorul de la OTV, Doru Parv, precum si pe Mitrus Ghezea, fost patron al unui ziar de scandal si colaborator OTV.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii