Dan Diaconescu a depus plangere la Parchet impotriva CNA

Luni, 28 Ianuarie 2013, ora 12:38 1019 citiri
Foto: Antena 3

Dan Diaconescu a depus, luni, o plangere la Parchetul general impotriva celor care, spune el, i-au inchis abuziv televiziunea.

Patronul OTV spune ca a depus plangerea penala pe numele a 10 dintre membrii CNA. Diaconescu apreciaza ca acestia au luat o decizie abuziva atunci cand au hotarat sa inchida televiziunea OTV pentru ar fi vorba despre ignorarea unei hotarari judecatoresti.

Potrivit lui DD, este vorba despre acea declarare a televiziunii OTV drept consumator captiv, astfel incat membrii CNA nu ar fi trebuit sa ia aceasta decizie.

La mai putin de o saptamana de cand i-a fost retrasa licenta audiovizuala, Dan Diaconescu a intrat din nou in direct cu publicul sau, de aceasta data pe Internet.

Emisia OTV a fost intrerupta marti, 22 ianuarie, in jurul orei 18:40, dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a retras, in sedinta din aceeasi zi, cu unanimitate de voturi, licenta audiovizuala a televiziunii care il are ca asociat principal pe Dan Diaconescu. CNA nu are in atributii, insa, si reglementarea Internetului din Romania.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com