Chiliman si Vanghelie, chemati la DNA in dosarul Dan Diaconescu

Joi, 24 Iunie 2010, ora 19:52
2004 citiri

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost chemat telefonic la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul patronului OTV, potrivit purtatorului de cuvant al primariei, Alexandru Ichim, iar surse municipale au declarat ca si edilul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost chemat la DNA.

Potrivit purtatorului de cuvant al primariei sectorului 1, Andrei Chiliman a primit un telefon de la un domn care s-a recomandat a fi de la DNA, care i-a spus ca este chemat la DNA in dosarul lui Dan Diaconescu.

"Probabil vor fi chemati la DNA toti primarii de sector. Andrei Chiliman nu are nicio legatura cu cazul, nu a purtat conversatii telefonice cu Dan Diaconescu si nu a participat la emisiuni la OTV. Persoana care a sunat nu a precizat in ce zi ar trebui sa se prezinte domnul Chiliman la DNA. Primarul prin avocatii sai a cerut sa fie chemat printr-o adresa oficiala", a spus Ichim.

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost si el chemat la DNA in cazul patronului OTV, au declarat surse municipale.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost chemat joi la DNA in calitate de martor in dosarul in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj. La iesirea de la DNA acesta a declarat ca niciodata nu a fost santajat de presa si nu i s-au cerut bani. Primarul Capitalei a spus ca a fost chemat de procurorii anticoruptie in legatura cu o interceptare din dosarul lui Diaconescu, in care aparea sintagma "am vorbit cu primarul", insa edilul-sef a precizat ca le-a spus anchetatorilor ca nu la el se facea referire.

Dan Diaconescu si un colaborator al OTV, Doru Parv, au fost arestati preventiv miercuri dimineata, de catre magistratii Judecatoriei Sectorului 1, la cererea procurorilor DNA, dupa ce acestia l-ar fi santajat pe primarul unei comune din judetul Arad, caruia i-au cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza un material compromitator despre acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Andrei Chiliman DNA, #Marian Vanghelie DNA, #Dan Diaconescu DNA , #OTV