Cazul Dan Diaconescu: Judecatorul a fost recuzat

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 00:204101 citiri
Cazul Dan Diaconescu: Judecatorul a fost recuzat
Foto: Realitatea Tv

Judecatorul investit cu solutionarea cererii de arestare preventiva a lui Dan Diaconescu si Doru Parv a fost recuzat de avocatii celor doi. Procesul a inceput la Judecatoria sectorului 1, la ora 21.30 si ar putea dura pana dimineata.

Motivul invocat de avocatii celor doi inculpati a fost acela ca, din modul in care conduce sedinta de judecata, reiese ca si-ar fi format deja opinia cu privire la vinovatia acuzatilor, arata Mediafax.

Avocatii celor doi acuzati au spus, totodata, ca judecatoarea Elena Zamfir nu ar fi avut timp sa studieze dosarul, precum si ca tot acest magistrat a semnat autorizatiile de perchezitie in cazul lui Dan Diaconescu.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, si realizatorul de emisiuni la acelasi post, Doru Parv, sunt acuzati de santajarea unui primar aradean, caruia i-ar fi cerut 200.000 de euro pentru a nu difuza imagini compromitaroare cu edilul.

Cei doi au fost retinuti, marti, la ora 16:15, de catre procurorii DNA, pentru santaj si amenintare fata de primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot, anchetatorii solicitand Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti arestarea preventiva pentru 29 de zile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News