Blaga: Nu am avut vreo implicare in arestarea lui Dan Diaconescu

Marti, 20 Iulie 2010, ora 22:011743 citiri
Blaga: Nu am avut vreo implicare in arestarea lui Dan Diaconescu
Foto: Antena 3

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat marti, referitor la acuzele aduse grupului Blaga - Videanu - Berceanu de jurnalistul Dan Diaconescu, legat de arestarea celui din urma: "nu am avut si nu pot sa am vreo implicare".

Afirmatia, facuta in cadrul unei emisiuni la Antena 3, a fost sustinuta de secretarul general al PD-L: "M-am ferit sa raspund afirmatiilor, dintr-un motiv simplu, ca sa nu pun intr-o situatie Directia Generala Anticorputie sau Guvernul".

"Am evitat sa ii raspund", a declarat Blaga, mentionand ca atunci "cand au fost intrebati alti doi colegi, s-a interpretat ca s-au aparat".

Referitor la eventuala candidatura a omului de televiziune la o functie in PD-L si la cea de presedinte al statului, din partea aceluiasi partid, Blaga a spus ca "e o absurditate ceea ce declara el - functiile se castiga prin vot, iar cea de presedintie cel mai greu". "Este o copilarie din partea lui Dan Diaconescu", a calificat pedelistul recentele afirmatii ale patronului OTV.

Cat despre declaratiile lui Diaconescu in legatura cu o presupusa caseta compromitatoare cu Elena Udrea, care ar fi fost cautata in casa sa, Blaga a exclamat: "nu as lua de buna afirmatia".

"Probabil ca dansul incepe un nou ciclu de emisiuni gen Elodia", a glumit el, completand apoi, pe ton grav, "cand faci astfel de afirmatii, mai ales ca ziarist, cred ca este descalificant".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News