Avocatul lui Dan Diaconescu: ”Este deja condamnat de societate. Singura lui șansă e să avem un magistrat independent”

Vineri, 07 Aprilie 2023, ora 18:29
2107 citiri
Avocatul lui Dan Diaconescu: ”Este deja condamnat de societate. Singura lui șansă e să avem un magistrat independent”
Dan Diaconesuc în momentul perchezițiilor FOTO / captură video

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Morărescu, a afirmat, vineri, că a ajuns la concluzia că omul de televiziune este deja condamnat de către societate şi crede că singura lui şansă este să aibă parte de un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile apărute în mediul online.

Avocatul lui Dan Diaconescu, Alexandru Morărescu, a afirmat, vineri, că a fost anunţat că va fi formulată propunere de arestare preventivă pentru clientul său.

“Am fost anunţat că Judecătoria Constanţa va fi sesizată cu propunere de arestare preventivă. A fost pusă în mişcare acţiunea penală astăzi, Dan Diaconescu a devenit inculpat şi în câteva minute probabil va sosi propunerea cu arestarea preventivă. Vom studia propunerea, vom face apărări în consecinţă”, a declarat Morărescu.

Întrebat dacă este adevărat că sunt imagini video cu care Dan Diaconescu este şantajat, avocatul a răspuns: “Este un dosar sensibil din toate punctele de vedere. Pe de o parte, pentru că sunt cercetate presupuse fapte de natură penală sâvârşite asupra unor minori şi atunci există o protecţie a acestui dosar cu privire la informaţiile cu privire pe care le conţine.

Iar pe de altă parte, nu este plăcut pentru o persoană care aşteaptă să ajungă în faţa unui magistrat, unui judecător ca tot felul de informaţii conţinând date din dosar să fie disipate în mediul public.

Eu personal, văzând ce s-a întâmplat ieri, am ajuns la concluzia că în acest moment Dan Diaconescu este deja condamnat de către societate. Singura lui şansă, şansa apărării, este să avem în faţă un magistrat independent care să nu ţină cont de informaţiile disipate în mediul online şi de această formare a unei convingeri de vinovăţie cu privire la Dan Diaconescu. Altfel, bătălia este deja câştigată de către Parchet”.

Alexandru Morărescu a mai fost întrebat dacă este adevărat că Dan Diaconescu a fost şantajat.

“Există o componentă în sensul în care m-aţi întrebat în acest dosar, dar mai multe nu pot să vă spun. Vă spun doar că el neagă cu vehemenţă şi respinge acuzaţiile formulate de către Parchet. Deja ele s-au redus ca număr de acte materiale ca urmare a apărărilor făcute de către noi. Încetul, cu încetul, sperăm pas cu pas să restabilim adevărul”, a mai transmis avocatul lui Dan Diaconescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Diaconescu, #avocat, #instanta, #magistrat, #sansa , #stiri Dan Diaconescu
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
G
george_best
rank 5
PSD isti nu fiti golani sa-l suparati pe DDD ca sa spuna el