Varianta lui Dan Diaconescu prezentată în instanță. Cum le-a cunoscut pe cele două fete minore și de ce le-a cazat la hotel

Miercuri, 12 Aprilie 2023, ora 21:58
5177 citiri
Varianta lui Dan Diaconescu prezentată în instanță. Cum le-a cunoscut pe cele două fete minore și de ce le-a cazat la hotel
Fostul patron al OTV Dan Diaconescu FOTO captură YouTube

Dan Diaconescu a susţinut, în şedinţa în care a fost judecată propunerea de arestare preventivă pe numele său, că nu a făcut sex cu cele două fete minore şi nici nu le ştie numele.

La audieri, el a admis că a făcut un seflie cu ele, explicând că i-au cerut acest lucru şi că aşa procedează cu toţi fanii săi. Apoi, pentru că fetele nu aveau unde locui, le-a trimis la un hotel să se cazeze din partea sa.

„L-au rugat să facă o poză de tip selfie, iar acesta a acceptat, procedând în acest mod cu toţi fanii. Suspectul le-a facilitat această favoare, iar după ce persoanele respective, având în vedere ora târzie, au motivat că nu mai au posibilitatea să plece la domiciliul lor, situat în altă localitate şi că ar dori să fie ajutate cu o cazare. Suspectul a arătat că el beneficia de (...), motiv pentru care a trimis cele două persoane la (...) pentru a se caza din partea lui”, se arată în documentele instanţei.

Din aceleaşi documente reiese că Diaconescu a arătat că îşi aminteşte că cele două fete au cerut să stea o singură noapte, însă au rămas mai multe nopţi, „iar în prima zi s-a creat un incident reclamat de către recepţie, în sensul că nu deschideau camera pe interior nimănui din personal, motiv pentru care i-au adus la cunoştinţă acestuia incidentul”.

De asemenea, Diaconescu ar fi admis că a dat uneia dintre fete numărul personal de telefon, pe motiv că „aşa face de regulă cu persoanele care i-l cer” şi că, la câteva luni după, una dintre fete l-a sunat şi l-a rugat din nou să le ajute cu cazare pentru că vor să viziteze ceva sau să vadă un film.

„În continuare, suspectul a arătat că şi în timpul acestui sejur al celor (...) la hotel, a avut o reclamaţie de la personalul hotelului, în sensul că cele (...) ar fi comandat mâncare şi băuturi în mod excesiv”. Diaconescu a susţinut că nu a plătit el, dar acest fapt „i-a creat o situaţie delicată” faţă de patronul unităţii de cazare.

„Suspectul a mai precizat că, în acea perioadă, el nu a locuit în acel hotel şi nu s-a întâlnit cu ele decât la sosirea şi plecarea acestora, pe stradă” se mai arată în încheierea de şedinţă de la Judecătoria Constanţa.

Conform sursei citate, suspectul „a arătat că a dorit pe toată perioada să facă plângere penală” împotriva celor care l-au şantajat, însă s-a gândit că în urma ameninţărilor cu apariţia în presă, mass-media ar putea prelua fragmente din plângerea sa sau chiar filmuleţe în care nu a întreţinut niciun raport sexual de niciun fel, „dar apărea fără tricou şi cu pantalonii pe el”, iar pentru familia sa aceste lucruri „ar fi fost devastatoare”.

Suspectul a mai susținut că, în momentul audierii, şi-a dat seama şi mai mult că invitaţiile lansate la adresa sa „erau în scop preconstituit de şantaj, la care a fost supus ulterior, precum înregistrările audio trunchiate şi montate, pe care le-au pus la cale în aşa-zise convorbiri telefonice cu el”, în sensul că în unele dintre înregistrări „sunt fragmente de conversaţii lipite între ele, din care lipsesc pasaje semnificative”.

Omul de televiziune Dan Diaconescu este cercetat în arest la domiciliu pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dan Diaconescu OTV, #sex cu minore, #cazare hotel , #stiri Dan Diaconescu