Sova l-a ascultat pe Ponta - Ce va face in fiecare saptamana

Marti, 25 Martie 2014, ora 14:20
1649 citiri
Sova l-a ascultat pe Ponta - Ce va face in fiecare saptamana
Foto: Digi 24

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat, marti, ca va tine o conferinta de presa in fiecare saptamana, la scurt timp dupa ce premierul Victor Ponta l-a criticat ca scrie prea mult pe blog, in loc sa faca declaratii publice.

"Voi tine o conferinta de presa in fiecare marti, pentru ca se intampla foarte multe lucruri in acest domeniu", a transmis Dan Sova.

Una dintre informatiile prezentate de ministrul Transporturilor a fost discutia de la Bruxelles legata de infiintarea unei agentii feroviare europene, care are scopul de a elimina barierele pentru circulatia trenurilor in cadrul UE.

Recent, premierul Victor Ponta l-a atentionat pe Dan Sova ca e "mai bine sa vorbeasca decat sa scrie pe blog, ca vad ca au toti boala blogurilor si cred ca nici el nu mai intelege ce scrie pe blog".

Cand se incepe de fapt autostrada Pitesti-Sibiu? Neintelegeri intre Ponta si Sova (Video)

Avertizarea a venit in contextul in care ministrul Transporturilor a publicat pe blog ca autostrada Pitesti - Sibiu nu va fi construita incepand de anul viitor, ci din 2017.

Premierul a replicat atunci ca o minciuna faptul ca ar exista o "concurenta" intre autostrazile Pitesti-Sibiu si Comarnic-Brasov in ceea ce priveste prioritatea legata de finantare, intrucat Comarnic-Brasov nu este finantata din fonduri europene.

"Povestea cu concurenta intre Pitesti-Sibiu si Comarnic-Brasov este o minciuna pentru simplul motiv ca tronsonul Comarnic-Brasov nu se va finanta din fonduri europene. Deci niciun euro din programul de autostrazi din fondul de coeziune pentru 2014 - 2020 nu se cheltuie pe Comarnic-Brasov", a adaugat Ponta.

C.P.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#Sova conferinta presa, #Sova Ponta conferinta, #Ponta blog Sova , #ministrul Transporturilor
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Ma intreb de ce il asculta Victoras pe Danut? O fi avand Sova