Sova: Basescu are nevoie de supraveghere medicala si tratament adecvat

Sambata, 04 August 2012, ora 22:43
5439 citiri
Sova: Basescu are nevoie de supraveghere medicala si tratament adecvat

Senatorul PSD Dan Sova a declarat sambata seara ca el s-ar bucura daca ar exista un raport pozitiv de 300.000 de romani intre cei care au implinit 18 ani si cei care au murit, completand ca Traian Basescu are nevoie de "supraveghere medicala continua" pentru afirmatiile pe care le face.

"Domnia sa ( Traian Basescu n.r.) are nevoie de supraveghere medicala continua, zilnica si de tratament adecvat. Deci afirmatiile pe care le face, daca un presedinte vine si ameninta toata administratia statului cu inchisoarea, viseaza lovituri de stat votate in Parlament, confirmate de CCR ce sa inteleg acum? Inteleg ca CCR va spune ca referendumul este valid inseamna ca o lovitura de stat esuata se va transforma intr-o lovitura de stat reusita", a spus Sova, la Antena 3.

Pesedistul a declarat ca s-ar bucura daca ar exista un raport pozitiv de 300.000 de romani intre cei care au implinit 18 ani si cei care au murit, sustinand ca "din pacate nu este asa".

"Eu m-as bucura sa avem in ultima luna de exemplu un raport pozitiv de 300.000 intre cei care au facut 18 si cei care au murit. Din pacate nu este asa. Dar ceea ce nu a inteles domnul presedinte Basescu este ca listele acestea electorale sunt neactualizate din 90. Deci n-a mai umblat nimeni la ele, n-a mai umblat in registrele astea pentru ca n-a fost nevoie, in Romania avand un vot liber exprimat fara prag la nimic n-a interesat pe nimeni pana la urma sa stie exact", a mentionat senatorul.

Sova a mai sustinut ca Traian Basescu ar trebui sa isi gaseasca "un alt subterfugiu" pentru ca populatia este "mult mai mica", iar cvorumul de validare a referendumului se va indeplini. "Ceea ce pot sa ii spun domnului presedinte Traian Basescu este ca trebuie sa isi gaseasca un alt subterfugiu pentru ca populatia este mult mai mica si cvorumul se va indeplini cu mult peste 50%", a sustinut el.

"Eu insa cred dincolo de orice ca ceea ce face domnia sa este sa isi pregateasca retorica la decizia CCR si sa spuna 'iata Guvernul Ponta care fizic n-ar fi putut sa faca mini recensamintele a falsificat listele si le-au dat CCR care le-a luat ca atare'. Asta va fi retorica. Am falsificat si recensamantul populatiei", a conchis senatorul PSD Dan Sova.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Dan Sova Basescu referendum demitere, #Sova Basescu tratament medic, #Sova rezultat numaratoare referendum , #PSD