Sova: Antonescu e cel mai neserios politician si cel mai mare imitator al lui Basescu

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 22:46 3405 citiri
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD Dan Sova, ministru al Transporturilor, considera ca, prin atitudinea PNL fata de acciza pe carburant, liderul liberal Crin Antonescu arata faptul ca este "cel mai neserios politician roman", dar si "cel mai mare imitator al lui Traian Basescu".

"Am luat act azi (marti - n.red.) cu stupoare de pozitia PNL privind OUG prin care se produce o suplimentare a accizei la carburanti, pentru a avea astfel fonduri suplimentare atat pentru constructia de autostrazi, cat si pentru a sustine pachetul de masuri de relaxare fiscala dorit, foarte vocal de altfel, inclusiv de liberali.

Aflam ca PNL se opune majorarii accizei. (...) Atitudinea PNL il pune pe domnul Antonescu in postura de cel mai neserios politician roman, dar si in aceea de cel mai mare imitator al lui Traian Basescu", spune Sova, potrivit unui comunicat de presa.

Potrivit sursei citate, Dan Sova reaminteste faptul ca PNL si Crin Antonescu au votat bugetul pe 2014 si ca, "prin fosti ministri liberali, si-au asumat masura prin semnarea scrisorii de intentie cu FMI".

Liderul deputatilor liberali, George Scutaru, a anuntat marti ca PNL nu va vota ordonanta referitoare la majorarea accizei pentru combustibil incepand cu 1 aprilie.

Acciza la carburanti: Ordonanta, amanata marti in Parlament, la cererea PNL

"Grupul parlamentar liberal nu va vota acciza pe benzina si motorina impusa de Guvernul Ponta.

Ma refer la OUG 102/2013, care prevede intrarea in vigoare a accizei majorate cu 7 eurocenti pentru combustibil, dar si la OUG 111/2013 care prevede intrarea in vigoare a majorarii accizei pe combustibil de la 1 aprilie, de astazi", a afirmat Scutaru intr-o conferinta de presa la Parlament.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News