Sova, amuzat de declaratiile sefului DNA

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 16:312981 citiri
Sova, amuzat de declaratiile sefului DNA
Foto: Arhiva

Ministrul pentru Relatia cu Parlamentul critica declaratiile facute de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar.

"Cum pot sa accept sa spuna un procuror ca dorinta unui om sau dorinta unei organizatii politice de a obtine cat mai mult in alegeri reprezinta infractiune? Asta nici Gheorghiu-Dej n-a spus!", afirma Dan Sova la RFI Romania.

Potrivit procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Daniel Morar, procurorii au constatat ca la referendumul din 29 iulie au votat in localitatile de domiciliu militari aflati la Kandahar, in Afganistan, detinuti aflati in inchisoare, precum si persoane decedate.

Dan Sova il taxeaza pe seful DNA. "Aceasta afirmatie o privesc cu foarte mult umor! In ipoteza in care ceea ce spune procurorul-sef al DNA s-ar confirma, acestea reprezinta fapte individuale, care trebuie analizate in mod punctual, nu poti sa le unesti pe toate si sa le pui in spatele cuiva, pentru simplul motiv ca domnul Liviu Dragnea se afla la Bucuresti, la sediul din Kiseleff si nu la sectia nu stiu care de care spune domnia sa.

Deci sunt fapte punctuale, care trebuie analizate de catre Parchetele de pe langa Judecatoria din raza teritoriala a localitatii respective. N-au nici o legatura cu DNA-ul, sunt lucruri care s-au semnalat la toate scrutinele. Sa faci ancheta la DNA pentru doua-trei abateri ici-colo, daca or fi fost, bineinteles, nu pot sa ma bazez pe ce spune procurorul-sef al DNA, in ipoteza in care este adevarat ceea ce spune domnia sa, trebuie anchetat punctual de catre Parchetul de pe langa Judecatoria din raza localitatii respective", a spus Sova.

Citeste mai multe despre Sova, amuzat de declaratiile sefului DNA pe RFi Romania.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News