PSD: Azi se oficializeaza tradarea PNL, care se preda iarasi lui Basescu

Sambata, 26 Iulie 2014, ora 11:17
2584 citiri
PSD: Azi se oficializeaza tradarea PNL, care se preda iarasi lui Basescu

PSD ataca fuziunea dintre PDL si PNL, de sambata, prin vocea purtatorului sau de cuvant, Dan Sova, care sustine ca astfel "se oficializeaza tradarea" liberalilor, iar PNL "se preda iarasi lui Basescu".

Dan Sova catalogheaza fuziunea drept o "tradare a tuturor romanilor care in 2012 au votat USL pentru a rasturna regimul Basescu", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

PDL fuzioneaza cu Forta Civica si PNL - se naste Alianta Crestin Liberala LIVE

"Astazi se consfinteste tradarea pana la capat a PNL! Acest congres este nimic altceva decat oficializarea unui act rusinos si de trista amintire: refacerea Aliantei D.A., cea care l-a adus la putere pe Traian Basescu in 2004 si a generat cei 10 ani de regim toxic pentru Romania.

Este scandalos cum liberalii incearca sa ne explice ca este bine ceea ce fac. Le atrag atentia ca orice ar face si orice ar spune, tradarea ramane tradare, iar romanii vor tine minte foarte bine acest moment.

Dupa zece ani, PNL bate iarasi palma cu oamenii lui Basescu, pentru a conduce Romania. Diferenta fata de acum 10 ani este ca PNL a luat aceasta decizie batjocorind voturile romanilor primite acum doi ani, cand li s-a cerut sa lupte cu regimul Basescu. Liberalii sa stie ca niciun proiect politic serios nu se poate construi pe tradarea votului cetatenilor!", a spus senatorul PSD.

De asemenea, acesta considera ca desemnarea candidatului Dreptei pentru alegerile prezidentiale este "o mare farsa".

"Indiferent ca va fi desemnat Iohannis sau altcineva, misiunea sa este aceeasi: continuarea regimului Basescu. De altfel, se vede foarte bine cum Iohannis preia cu gratie discursul lui Traian Basescu in toate aparitiile sale publice", mai sustine purtatatorul de cuvant al PSD.

PDL fuzioneaza cu Forta Civica si PNL: Programul evenimentelor de sambata

Sambata ia nastere Alianta Crestin Liberala (ACL), in urma fuziunii prin contopire dintre PDL si PNL, constructie la care va contribui si Forta Civica, partid ce va fi absorbit de PDL.

Dupa oficializarea fuziunii, la inceputul lunii august va fi desemnat candidatul ACL la alegerile prezidentiale, care va fi ales dintre presedintele PNL, Klaus Iohannis, si prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#PSD fuziune PDL PNL, #PSD tradare PNL, #Dan Sova PNL tradare Basescu, #Sova PNL preda Basescu , #PSD