Contractul cu Bechtel: Plangerea lui Sova a ajuns la Parchetul General

Joi, 10 Octombrie 2013, ora 10:48
2897 citiri
Contractul cu Bechtel: Plangerea lui Sova a ajuns la Parchetul General

Plangere penala depusa de ministrul delegat Dan Dova in ceea ce priveste contractul cu Becthel a fost trimisa la Parchetul General.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) si-au declinat competenta in acest caz, trimitand dosarul spre instrumentare la Parchetul General, potrivit B1 Tv.

Sova a facut plangere la DNA pentru disparitia contractului cu Bechtel

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine Dan Sova a facut plangere penala, pe 21 august, la DNA pentru disparitia exemplarului original al contractului cu Bechtel.

In lipsa originalului, contractul a fost si reziliat, si desecretizat

La sfarsitul lunii mai, Sova a anuntat rezilierea contractului cu compania Bechtel International Inc. pentru construirea autostrazii Brasov - Cluj - Bors.

Ulterior, dupa ce contractul original a fost dat oficial disparut, premierul Victor Ponta a precizat ca rezilierea a fost realizata pe baza unei copii legalizate a contractului.

Dan Sova: Contractul original semnat cu Bechtel este de negasit (Video)

De asemenea, la finele lunii iulie, Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine a publicat contractul desecretizat al grupului american cu statul roman.

S-a constatat insa ca documentul publicat nu era contractul initial, semnat in anul 2003 de fostul premier Adrian Nastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#Sova contract Bechtel, #Sova palngere Bechtel, #contract Bechtel Parchet General , #ministru delegat