Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, își anunță susținerea pentru Dan Barna: „Are sânge în instalație și energie inepuizabilă”

Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 11:48 1341 citiri
Radu Mihaiu, primar Sector 2 FOTO Facebook/ Radu Mihaiu

Odată cu începerea votului pentru noul președinte al USR PLUS, o serie de lideri importanți ai partidului au început să-și anunțe susținerea pentru unul din cei trei candidați. Este și cazul primarului Sectorului 2 al Capitalei, care și-a argumentat votul într-un mod mai puțin ortodox: „are sânge în instalație și energie inepuizabilă”.

„Începând de azi, timp de o săptămână, fiecare membru USRPLUS își va alege președintele prin vot direct. Fiindcă așa se face într-un partid viu, democratic.

Politica românească e un traseu cu obstacole puse în loc de o mentalitate care nu se mai lasă dusă. Am face bine să le depășim fără întârziere. Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, timpul nu ne mai iartă. Asta necesită decizii, de multe ori grele, asumate și argumentate. Asta necesită conducători capabili să asculte, să unească și să deblocheze situații tensionate. Pentru noi, USR PLUS, asta înseamnă un lider precum Dan.

Votez Dan Barna pentru că are sânge în instalație și energie inepuizabilă”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News