Dan Barna: Nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi VIDEO

Sambata, 28 August 2021, ora 15:19
3079 citiri
Dan Barna: Nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi VIDEO
Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna FOTO Hepta

Co-preşedintele USR PLUS Dan Barna a transmis sâmbătă, 28 august, un mesaj, către prieteni şi oponenţi, să nu se joace cu formaţiunea politică pe care o conduce deoarece membrii ei au arătat că nu pot fi ignoraţi, evitaţi, oricât s-ar încercat acest lucru şi că nu pot fi daţi deoparte.

Dan Barna a afirmat că atunci când eşti la guvernare, postările populare pe Facebook nu te mai ajută.

“Atunci când eşti la guvernare, postările populare pe Facebook nu te mai ajută. Atunci când eşti la guvernare, politică înseamnă exact negocierea obositoare şi încăpăţânată din şedinţele de coaliţie în care lupţi alături de Drulă pentru banii de autostrăzi şi cale ferată, în care lupţi alături de Ghinea pentru banii pentru PNRR, în care lupţi alături de Ioana Mihăilă pentru banii pentru spitale, în care lupţi alături de Teleman pentru banii pentru cercetare, în care lupţi alături de Claudiu Năsui pentru zero taxe pe salariul minim, în care lupţi pentru Stelian Iulică să desfiinţăm odată acest SIIJ care ne face de râs. Aceasta înseamnă politica reală, prezenţa zi de zi în bătăliile care contează atât de mult pentru fiecare dintre noi”, a declarat Dan Barna.

El a precizat că USR PLUS nu este şi nu va deveni niciodată un partid de lider.

USR PLUS nu este şi nu va deveni niciodată un partid de lider pentru că suntem un partid în care valorile şi vocile contează foarte mult, dar democraţia şi funcţionarea internă a unui partid este un proces şi nu o finalitate, scopul unui partid nu este existenţa şi lustruirea nesfârşită a unor proceduri interne, scopul unui partid este guvernarea şi transformarea politicilor şi priorităţilor pe care le susţin membrii săi în realităţi pentru România”, a transmis liderul USR PLUS.

Barna a mai menţionat că obiectivul său este să transforme USR PLUS într-un partid care să conteze pe termen lung în politică.

“Obiectivul meu a fost să transform USR, USR PLUS în momentul de faţă, într-un partid care să conteze pe termen lung în politica din România, aceasta este miza pe care o avem. Oricât de greu îmi pare şi oricât de dramatic sună este datoria noastră, a acestei generaţii să ducem această ţară mai departe şi pentru că multe lucruri nu s-au schimbat în aceşti 30 de ani ceea ce vreau să spun se poate sintetiza în câteva cuvinte. O spun foarte clar şi pentru prieteni, dar şi pentru oponenţi, nu vă jucaţi cu USR PLUS, suntem aici să rămânem. Am arătat că nu putem să fim ignoraţi, am arătat că nu putem fi evitaţi oricât s-ar încerca lucrul acesta şi nu putem fi daţi deoparte”, a explicat Dan Barna la evenimentul de prezentare a candidaturilor pentru şefia partidului.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#usr plus, #Dan Barna, #alegeri usr plus, #Dacian Ciolos , #stiri Dan Barna
Comentarii
Poza RTDJ
RTDJ
rank 5
Bârne putrede. La următoarele alegeri vă veți convinge cel mai bine
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Domnule Barna, pe ce vreti sa pariati ca la urmatoarele alegeri