Ce a transmis Dan Barna, după victoria lui Cătălin Drulă în alegerile interne pentru şefia USR

Duminica, 10 Iulie 2022, ora 17:16 7505 citiri
Fostul președinte al USR, Dan Barna, a scris duminică, 10 iulie, pe Facebook, după victoria lui Cătălin Drulă în alegerile interne pentru şefia USR, că de acum, USR intră într-o nouă etapă FOTO Facebook/ Dan Barna

Fostul președinte al USR, Dan Barna, a scris duminică, 10 iulie, pe Facebook, după victoria lui Cătălin Drulă în alegerile interne pentru şefia USR, că de acum, USR intră într-o nouă etapă şi ”este principalul partid de opoziţie din România şi singura speranţă de modernizare a ţării”.

Astăzi s-au încheiat alegerile pentru noul preşedinte al USR. Cătălin Drulă a câştigat, din primul tur, încrederea membrilor USR cu 71,43 %. Am condus acest partid vreme de patru ani pe drumul dificil de la organizaţie civică la partid care contează şi care a participat la guvernare. A fost o experienţă extraordinară care a schimbat faţa politicii din România”, spune Dan Barna pe Facebook.

Fostul preşedinte USR afirmă că ”de acum, USR intră într-o nouă etapă”.

”De acum, USR este principalul partid de opoziţie din România şi singura speranţă de modernizare a ţării. Iar de astăzi liderul ales cu responsabilitate de membrii USR să conducă acest partid fără de seamăn în politica ultimilor 30 de ani, este Cătălin Drulă. USR PLUS merge cu forţă mai departe. Succes, Cătălin!”.

Cătălin Drulă a fost ales preşedinte al USR din primul tur în urma votului inline. Rezultatul va fi validat la Congresul din 16 iulie. ”Nu mai avem timp în USR de vedetisme şi de politică imatură”, a declarat Drulă după anunţarea rezultatului votului.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
N
neagra13
rank 5
Aceluias dbtc ,sa aiba parte doar de DRULA cand o fi cu capu-n sac
N
neagra13
rank 5