Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Dan Barna > USR
A   A   A

Dan Barna explica membrilor USR care este stadiul negocierilor cu PNL pentru Capitala: "Nu sustinem candidaturi neserioase, gen Neamtu, un clovn, sau corupti la Sectorul 2"

Dan Barna explica membrilor USR care este stadiul negocierilor cu PNL pentru Capitala: "Nu sustinem candidaturi neserioase, gen Neamtu, un clovn, sau corupti la Sectorul 2"
Foto: Alexandru Dobre/ Mediafax/ Hepta
Liderul USR Dan Barna a informat partidul pe grupul intern "USR la guvernare" ca negocierile cu PNL pentru Capitala au mers inainte si ca la finalul saptamanii va fi o decizie finala: "Principiul 3-3 este confirmat."

Barna subliniaza ca nu va sustine candidatura lui Mihail Neamtu, din partea PMP, la Sectorul 3, sau a "unor corupti la Sectorul 2". "PMP trebuie sa renunte la blatistii care timp de patru ani au asigurat majoritatii lui Firea si primarilor PSD de sector", conchide Barna.

Iata postarea lui Dan Barna

"Dragi colegi,

Am fost aseara la discutii cu Ludovic Orban si Violeta Alexandru, insotit de Claudiu Nasui, Dragos Tudorache si Vlad Voiculescu dupa ce in cursul zilei au fost consultari si cu Nicusor Dan. A durat mult si NU am finalizat. Dar am facut pasi mari inainte. Principiul 3-3 este confirmat. Aveti dreptate daca vi se pare ca dureaza prea mult. Sunt primul care crede asta. Sper ca la finalul saptamanii vom avea o decizie finala.
Nu ar fi corect fata de partenerii de dialog sa anunt ceva partial sau sa confirm/infirm scurgerile si bucatile de informatie de prin presa.

Pot confirma insa ca, intr-adevar, nu vom sustine o candidatura neserioasa gen Mihail Neamtu, pe care am exclus-o ferm din orice scenariu viitor posibil. Asa cum am cerut ferm sa nu sustinem corupti la Sectorul 2, nu putem sustine nici clovni in alta parte.

In orice context electoral s-ar ajunge, PMP trebuie sa renunte la blatistii care timp de patru ani au asigurat majoritati lui Firea si primarilor PSD de sector si le- au sustinut consecvent proiectele.

Singurul reper pe care l-am avut in toata aceasta perioada, intr-un puzzle complicat, cu zeci de ore de discutii pe Bucuresti, a fost gandul la seara de 27 septembrie cand se vor inchide urnele si epoca PSD in Bucuresti va lua sfarsit. Cand Nicusor Dan si candidatii nostri vor incepe un capitol fericit si normal in istoria Bucurestiului.
"
Citeste si: SURSE: PNL, USR-PLUS si PMP ar negocia la miezul noptii candidaturile pentru sectoarele din Bucuresti
Facebook ShareTweet
 Joi, 30 Iulie 2020, ora 14:46

 Articol citit de 1447 ori

Citeste si: