Dan Barna, ironic după plagiatul lui Florin Roman: „Premierul Ciucă ar trebui să știe care sunt consecințele dacă pleci la luptă cu un soldat neinstruit, mincinos și obraznic”

Joi, 09 Decembrie 2021, ora 19:13 2944 citiri
Florin Roman, ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării FOTO Facebook/ Florin Roman

Dan Barna a criticat dur numirea lui Florin Roman în funcția de Ministru al Digitalizării. Prezența sa acolo ”e stânjenitoare pentru guvern și jenantă pentru România”, a transmis fostul lider al USR.

Barna aduce în discuție faptul că însuși ministrul a recunoscut că nu știe prea multe despre ce are de făcut și, în plus, lucrarea plagiată, motive suficiente pentru ca acesta să fie înlocuit din funcție.

”Premierul Ciucă ar trebui să știe care sunt consecințele dacă pleci la luptă cu un soldat neinstruit, mincinos și obraznic.

Florin Roman e un astfel de soldat. A recunoscut că n-are prea mult habar despre ce ar trebui să facă la Ministerul Digitalizării. Apoi a pretins că a scris o carte pe care nimeni nu mai reușește să o găsească.

Între timp aflăm și că a plagiat ca mai toată “lumea bună” într-o lucrare de master.

„Lucrez la PNRR. Am nevoie de puțină îngăduință”,

spune dl ministru. De fapt, Florin Roman are nevoie de un pic de bun-simț și de eliberarea locului pe care îl ocupă abuziv în Guvernul României. Dacă e preocupat de PNRR și buna guvernare ar trebui să lase locul cuiva care chiar se pricepe la lucrurile astea”, a scris fostul lider al USR pe Facebook.

Barna subliniază că prezența lui Roman ”e stânjenitoare pentru guvern și jenantă pentru România.”

”Una singură dintre întâmplările amintite mai sus era suficientă pentru ca dl Roman să nu mai poată face parte din guvern. E, până la urmă, domnule prim-ministru Ciucă, o chestiune de onoare.

A dumneavoastră și a guvernului, că de la Florin Roman nu putem aștepta mare lucru”, a conchis fostul lider al USR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News