Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Dan Barna > USR
A   A   A

Barna acuza PSD, UDMR si deputatii minoritatilor ca au blocat proiectul USR privind alegerea primarilor in doua tururi

Barna acuza PSD, UDMR si deputatii minoritatilor ca au blocat proiectul USR privind alegerea primarilor in doua tururi
Foto: Facebook / Dan Barna
Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor au facut front comun in Camera Deputatilor, luni, pentru a respinge proiectul USR privind revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

"Astazi, PSD, UDMR si reprezentantii minoritatilor s-au opus in Biroul Permanent din Camera Deputatilor introducerii proiectului USR privind revenirea la alegeri locale in doua tururi pe ordinea de zi la vot. Nu prin tertirpuri ieftine asiguram guvernari locale competente si cu fata spre oameni", a declarat Dan Barna pe Facebook, luni seara.

Liderul USR spune ca "timpul pentru a rezolva problema este din ce in ce mai scurt", iar "alegerea primarilor in doua tururi este o conditie esentiala pentru a intari democratia".
Barna a facut "apel la toate partidele parlamentare sa arate ca nu se tem de proprii alegatori" si sa voteze revenirea la alegerile locale in doua tururi.

"Dezastrul curent din administratia Bucurestiului ne e martor cu privire la ce poate produce actualul sistem. Dragi colegi de la celelalte partide, de ce va e frica de vot? Doar votul va ofera legitimate. Nimic altceva", a mai spus presedintele USR.

Fost ministru al Justitiei: Solutia pentru SS, recursul compensatoriu si alegerea primarilor in doua tururi este asumarea raspunderii GuvernuluiV.D.
Facebook ShareTweet
 Luni, 02 Decembrie 2019, ora 18:10

 Articol citit de 4456 ori

Citeste si: