Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Daciana Sarbu, criticata pentru tinuta de la vot

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 11:20
12453 citiri
Daciana Sarbu, criticata pentru tinuta de la vot
Foto: Kanal D

Tinuta Dacianei Sarbu de la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost criticata, luni seara, de Iulia Albu.

Invitata la Kanal D, Iulia Albu a taxat decizia sotiei premierului de a purta pentru aceasta ocazie dres negru.

"Lipsit de originalitate si foarte previzibil faptul ca au purtat aceeasi culoare ca si in primul intai. Iarasi mov, Daciana mai are si dres negru. Dresurile negre se purtau de femeile de la tara inainte, atat de groase. Nu te duci in acest fel la un eveniment, care totusi este unul festiv, nu a murit nimeni", a spus fashion editorul.

Sotia lui Iohannis - examen de moda marca Iulia Albu

Ea a mentionat ca materialele hainelor europarlamentarului ar fi putut fi de o mai buna calitate.

"In rest, hainele sunt croite pe ea cu mici mentiuni in legatura cu calitatea produsului, dar totusi nu ii pun in evidenta silueta. E o femeie slaba, e tanara, e o tinuta mai potrivita unei femei de 50 de ani, dar nu lui Carmen Iohannis, care nu arata de 54 de ani", a punctat ea.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Iulia Albu a intampinat mici probleme atunci cand s-a incurcat in privinta functiei pe care o ocupa in prezent Daciana Sarbu.

"Eu inteleg aceasta atitudine a ei. A fost om politic, nu stiu daca mai este. (Moderatorii i-au atras atentia ca este europarlamentar - n.red.). E om politic. A incercat sa ramana in umbra sotului prin aceste alegeri.

Eu cred ca nu functioneaza lucrurile cand sunt doi oameni politici in aceeasi familie, pentru ca in politica femeia trebuie sa fie intotdeauna un pas in spatele femeii. Lucrurile asa functioneaza", a continuat ea.

Fashion editorul a mai spus ca, avand in vedere functia sa, Daciana Sarbu ar fi trebuit sa apeleze la ajutorul unor specialisti.

"Venind de la o persoana care este intr-o asemenea functie putea sa faca o investitie mai importanta. Nu neaparat in bani, ci in timp, sa isi angajeze un consultant de imagine, sa angajeze executantii potriviti, sa aleaga materialele potrivite. Dar imaginea lor nu a fost una foarte slaba, doar ca ne asteptam la altceva", a incheiat ea.

Foto: Facebook/Victor Ponta

Referitor la adresa viitoarei prime doamne a tarii, Carmen Iohannis, Iulia Albu a avut, luni, numai cuvinte de lauda.

"Felicitari! O ador pe ACESTA (sic!) Carmen Iohannis care se apropie cu pasi repezi de eleganta si rafinamentul unei veritabile prime doamne!", a scris ea pe site-ul sau.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Daciana Sarbu tinuta, #Daciana Sarbu criticata Sarbu, #Daciana Sarbu Iulia Albu , #stiri Daciana Sarbu
Comentarii