Daciana Sarbu despre Ponta: Daca ar fi avut mai multa liniste probabil facea mai multe lucruri

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 15:25
3172 citiri
Daciana Sarbu despre Ponta: Daca ar fi avut mai multa liniste probabil facea mai multe lucruri

Europarlamentarul PSD Daciana Sarbu a declarat, sambata, la Ploiesti, ca probabil premierul Victor Ponta ar fi facut mult mai multe lucruri daca ar fi avut mai multa liniste.

"Daca ar fi avut mai multa liniste, probabil ca facea mult mai multe lucruri. Dar cred ca intotdeauna sunt si alte lucruri de facut, intotdeauna sunt nemultumiti, important este sa iti urmaresti clar tintele si sa stii bine ce ai de facut", a spus Daciana Sarbu, intrebata fiind daca sunt lucruri pe care primul ministru le-ar fi putut face mai bine.

Sotia prim-ministrului a spus ca nu poate da un calificativ pentru munca lui Victor Ponta, motivand ca nu ar fi obiectiva, insa a subliniat ca sunt lucruri pozitive de care se bucura.

"Nu pot sa dau calificative pentru ca nu sunt obiectiva. Sunt convinsa ca sunt multe lucruri care mai trebuie facute. Ma bucur foarte mult cand citesc in presa straina ca Romania este tara cu cel mai mare procent de crestere economica, ma bucur cand vad ca inflatia scade, ma bucur cand vad ca se lucreaza la infrastructura si ca se semneaza contracte si se da drumul la lucrari de autostrazi, pentru ca as vrea sa merg pe autostrada pana la Brasov si nu numai.

Ma bucur ca in 'Economist' Romania e laudata in detrimentul Marii Britanii (...) ii citez: 'ar trebui sa le fie rusine sa vorbeasca despre muncitorii romani, in conditiile in care acestia isi gasesc mult mai repede un loc de munca in Romania pentru ca economia creste, in comparatie cu economia Marii Britanii, care este in scadere'", a declarat Daciana Sarbu.

Europarlamentarii Daciana Sarbu, Corina Cretu si Claudiu Ciprian Tanasescu au participat la Ploiesti la evenimentul de lansare a campaniei sociale "Te iubeste mama".

Daciana Sarbu a precizat ca problema copiilor care traiesc fara parinti pentru ca acestia sunt plecati la munca in strainatate nu e doar una a Romaniei, ci una europeana, ea aratand ca legislatia in acest domeniu ar trebui imbunatatita in ceea ce priveste conditiile de munca si crearea posibilitatii ca cei care muncesc in alte tari sa isi poata aduce copiii alaturi de ei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Daciana Sarbu Victor Ponta, #Daciana Sarbu liniste Ponta , #stiri Daciana Sarbu
Comentarii
Poza paypal
paypal
rank 5
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
O fapta bună, o singura fapta bună facuta de Ponta - ar putea s-o