Turcan: Ne-am dori ca domnul Ciolos sa vina in PNL, optiunea este la domnia sa

Duminica, 19 Martie 2017, ora 17:59
2837 citiri
Turcan: Ne-am dori ca domnul Ciolos sa vina in PNL, optiunea este la domnia sa
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, spune ca si-ar dori ca Dacian Ciolos sa intre in partid si ca aceasta optiune este la fostul premier, precizand ca liberalii au deschis portile pentru cat mai multe persoane profesioniste din afara politicii.

Raluca Turcan a fost intrebata duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, daca Dacian Ciolos doreste sa intre in PNL si daca au fost discutii in acest sens, presedintele interimar al liberalilor spunand ca fostul premier evalueaza in prezent daca sa faca sau nu acest pas.

"Mi-as dori de fiecare data cand avem ocazia de a vorbi de Partidul National Liberal sa vorbim doar de Partidul National Liberal, pentru ca noi l-am sustinut pe domnul Ciolos pentru functia de prim-ministru si domnia sa evalueaza in momentul de fata daca sa intre sau sa nu intre in Partidul National Liberal si oarecum mi-ar parea rau ca intregul proiect al Partidului National Liberal sa fie subsumat doar apartenentei unei singure persoane la familia liberala.

Noi am deschis portile cat mai multor persoane profesioniste din afara PNL si din afara politicii in momentul de fata, ne-am dori evident sa fie si domnul Ciolos membru al Partidului National, insa optiunea este doar la domnia sa.

Pe de alta parte, as vrea sa se inteleaga lucrurile foarte clar, adversarul PNL este PSD si impotriva PSD trebuie stranse toate resursele astfel incat sa sanctionam derapajul si sa oferim solutii alternative", a afirmat Raluca Turcan.

Presedintele interimar al PNL si secretarul general al partidului, Cristian Busoi, au fost prezenti, duminica, la sedinta Biroului Politic Judetean al PNL Constanta in cadrul careia a fost validat calendarul pentru perioada de alegeri interne.

Pana acum, in PNL, Alina Gorghiu si Ludovic Orban s-au delimitat de Ciolos.

"Dacian Ciolos datoreaza PNL aproape toate functiile ocupate, PNL nu-i datoreaza nimic", a subliniat Ludovic Orban, unul dintre candidatii la functia de presedinte al PNL.

Tot duminica Nicusor Dan a explicat de ce s-a opus intrarii lui Ciolos in USR

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Turcan Ciolos PNL , #PNL
Comentarii