Deputat liberal, atac la Cioloș: „Nu puteți fi și progresist și tradiționalist. Nu puteți fi și USRist și liberal”. Răspunsul lui Vlad Voiculescu

Duminica, 12 Septembrie 2021, ora 10:33
4383 citiri
Deputat liberal, atac la Cioloș: „Nu puteți fi și progresist și tradiționalist. Nu puteți fi și USRist și liberal”. Răspunsul lui Vlad Voiculescu
Răiboi la cuține între liberali și USR FOTO Hepta

Deputatul liberal Pavel Popescu l-a criticat dur pe fostul premier Dacian Cioloș pentru declarațiile sale privind faptul că este atât progresist cât și tradiționalist, amintind și de faptul că a guvernat „alături” de Liviu Dragnea.

„Stimate domnule Cioloș,

Dragă Dacian,

Se spune că la un moment dat în istorie s-a dat o luptă mare între mamifere și păsări. Și în timp ce se băteau ele pe viață și pe moarte, liliacul, un mamifer zburător, nu știa în ce tabără să se așeze. Drept urmare, când mamiferele erau mai puternice decât păsările, liliacul se dădea mamifer și lupta împotriva păsărilor. Când păsările erau mai puternice, liliacul se dădea drept pasăre mizând că va fi victorios alături de ele. După mai multe schimbări de "identitate", liliacul a fost prins și bătut de ambele tabere care l-au izgonit definitiv din interacțiunea socială. Astăzi liliacul trăiește izolat, în noapte, evitat atat de unii cât și de alții.

Am folosit de multe ori această fabulă pentru a descrie comportamentul "de liliac" a multor politicieni din România dar recunosc: dumneavoastră vi se potrivește cel mai bine.

Nu, domnule Cioloș! Nu puteți fi și progresist și tradiționalist! Știu că ar fi ideal să vă voteze și cei cu sex dar și cei cu gen în buletin, dar nu se poate. Oricât veți încerca dumneavoastră și prietenii dvs. să convingeți poporul ăsta ca este înapoiat și fără progresismul dvs. nu se poate salva, nu veți reuși.

Nu puteți fi și USRist și liberal (așa cum vă doreați în 2016), sau PLUSist în același timp cu USRist.

Nu puteți fi politician în România, la firul ierbii, atâta timp cât singurul lucru pe care îl faceți de atâția ani de zile este doar să constatați, de acolo de la Bruxelles, cât de nenorociți sunt toți în comparație cu cei din partidul dumneavoastră politic necăzut în păcat.

Nu puteți fi cel mai mare dușman al PSD-ului când ați stat cot la cot și la aceeași masă cu domnul Liviu Dragnea, guvernând un an de zile cu ei.

Nu puteți fi președinte al grupului Renew și președinte al USRPLUS cum nu puteți fi simultan prezent fizic în biroul domnului președinte Macron la Paris cât și în biroul domnului Președinte Klaus Iohannis, la București (când ar fi trebuit să fiți).

Nu puteți fi brusc birocrat sau tehnocrat când visați o funcție înaltă în UE, susținută evident, politic.

Eu cred că cu certitudine că nu veți deveni președinte USRPLUS cum nici prietenul dumneavoastră de conjunctură politică, domnul Ludovic Orban, nu va mai fi președinte al PNL.

Și nici unul dintre domniile voastre nu va deveni Președinte al României.

Bonne chance!”, a scris acesta pe Facebook.

Deputatului liberal i-a răspuns Vlad Voiculescu pe Facebook, amintindu-i de filmulețul cu Superman al premierului Cîțu.

„Cand am vazut ca ai scris ceva de lilieci…”, a scris fostul ministru al Sănătății alături de o imagine cu Superman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Vlad Voiculescu, #Dacian Ciolos, #Florin Citu , #stiri Dacian Ciolos