Dacian Ciolos: "PNL a tradat la Iasi increderea oamenilor, pentru ca a luat primari PSD-isti cu traista"

Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 22:58
2602 citiri
Dacian Ciolos: "PNL a tradat la Iasi increderea oamenilor, pentru ca a luat primari PSD-isti cu traista"
Foto: Hepta

Liderul PLUS Dacian Ciolos sustine ca, la Iasi, PNL a luat primari PSD-isti "cu traista", precizand ca Alianta USR-PLUS nu putea face intelegere locala cu un PSD "deghizat".

Dacian Ciolos a afirmat, miercuri seara, la Iasi, intr-o conferinta de presa, ca liberalii ieseni au tradat increderea oamenilor, pentru ca au adus in partid mai multi edili de la PSD.

"PNL a tradat la Iasi increderea oamenilor, pentru ca a luat primari PSD-isti cu traista. I-a luat la gramada pe acei primari care cauta cu orice pret sa ramana in functie nu pentru ca au proiecte pentru comunitatile lor, ci pentru ca de doua-trei mandate s-au obisnuit cu lucrul acesta. Au impresia ca fara ei lumea se darama si cauta cu orice pret sa ramana in functie. Aici PNL a cazut in aceasta cursa", a sustinut Dacian Ciolos.

Ciolos a amintit ca, in zonele unde a gasit "oameni de incredere", Alianta USR-PLUS a facut intelegeri cu liberalii pentru candidaturi comune, el dand ca exemplu Galatiul, Salajul sau Bucurestiul.

"Aici la Iasi nu puteam intra intr-o intelegere cu un PSD deghizat. Noi nu facem intelegeri cu sigle de partid. Nu facem intelegeri doar de dragul de a construi majoritati, noi vrem sa construim alternativa. In urma cu un an, liderii nationali ai PNL vorbeau de afacerile imobiliare ale primarului de la Iasi Chirica, iar acum Chirica e bun, de cand s-a inscris in PNL", a spus Dacian Ciolos.

La randul sau, deputatul USR Marius Bodea, candidatul USR-PLUS la sefia Consiliului Judetean Iasi, a afirmat ca a fost "cea mai mizerabila" campanie la care a asistat in ultimii 30 de ani.

"Am vazut cea mai mare avalansa de fake-news-uri sponsorizate cu sute de mii de euro pentru judetul Iasi, cu inventii, site-uri fantoma, pagini false. A trebuit sa ma adresez instantei pentru anularea si stergerea acestor mizerii. Oceanul de euro aruncat impotriva noastra vrea sa acopere faradelegile acestor oameni", a spus Bodea.

El a precizat, intr-un mesaj adresat membrilor liberali, ca este de acord ca PSD sa dispara de pe scena politica, dar ca nu putem pune in loc oameni cu tot felul de probleme, adusi de PNL de la PSD.

"Sa punem in loc primarul-pedofil de la Mogosesti-Siret? Sa punem in loc primarul de la Barnova, proaspat liberal, care acum o luna era PSD-ist si ii spala public picioarele lui Nicolae Ceausescu, certandu-ne pe noi ca nu am stiut sa-l apreciem la adevarata lui valoare? Acestea au fost criteriile de intrare in PNL? Ce s-a intamplat la Iasi nu s-a mai intamplat nicaieri. Am avut sedinta de consiliu local cu consilierii PSD care au votat pe linia partidului, iar la 30 de minute au coborat in fata primariei si au fost prezentati ca si candidati PNL pe locuri eligibile la consiliu. Unde s-a mai intamplat o asemenea nebunie?", a mai declarat deputatul USR, Marius Bodea.

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Ciolos, #Iasi, #PNL, #racolari, #PSD, #primari , #PNL