Dacian Cioloș, trolat pe Facebook de Dan Barna și Clotilde Armand după demisia din USR

Miercuri, 01 Iunie 2022, ora 15:27
3513 citiri
Dacian Cioloș, trolat pe Facebook de Dan Barna și Clotilde Armand după demisia din USR
Dacian Cioloș FOTO Facebook

Fostul președinte al USR Dan Barna și primarul Secotului 1 din Capitală Clotilde Armand l-au ironizat pe Dacian Cioloș după ce acesta a demisionat din partid și a anunțat că pornește o formațiune nouă.

După vestea că Cioloș și alți patru europarlamentari au demisionat din USR și că formează partidul REPER, acesta din urmă și-a schimbat fotografia de copertă de pe contul oficial de Facebook cu sigla noului partid.

La scurt timp însă, Dan Barna a publicat și el o fotografie asemănătoare în care a schimbat mesajul de pe coperta publicată de Cioloș:

Numele noii formațiuni fondate de Cioloș a fost ironizată inclusiv de edilul Sectorului Clotilde Armand, care a declarat că „în momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îți abandonezi toți camarazii de pe front înseamnă că n-ai nici un REPER”.

Dacian Cioloș alături de câțiva europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța și Dragoș Tudorache și-au anunțat oficial demisiile din USR, marți, 31 mai.

”Din păcate, conducerea actuală a USR a îndepărtat partidul treptat, dar sigur de valorile și promisiunile cu care noi, eurodeputații aleși pe lista Alianței 2020 USR PLUS, am cerut și obținut votul a 2 milioane de cetățeni români în campania electorală din 2019.

Nu vedem la conducerea USR nici dorința, nici maturitatea de a accepta greșelile trecutului și de a schimba o direcție care duce partidul spre irelevanță politică. Nu mai girăm refuzul de a atrage şi promova competențe (oameni și idei) și de a dezvolta organizația. Vedem un cerc restrâns de membri care își consolidează puterea internă prin mijloace politice neconforme cu valorile noastre și ale electoratului reformist din România. Acest electorat aşteaptă răspunsuri”, susțin cei 5 europarlamentari într-o declarație comună.

Cei cinci europarlamentari declanșează azi înființarea partidului REPER - Reînnoim Proiectul European al României - o nouă inițiativă politică de dialog și interacțiune cu societatea și comunitatea de afaceri, care să adune resurse umane și soluții pentru crizele și provocările reale actuale din societatea românească: costul și calitatea vieții, securitatea energetică şi alimentară, statul de drept şi respectul pentru justiție, transformarea climatică și digitală.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dacian Ciolos, #Dan Barna, #presedinte USR, #ironie dacian ciolos, #demisie ciolos usr, #demisie ciolos , #stiri Dan Barna