Dacian Cioloș, înaintea votului de învestire din Parlament: „Soluția este aici, ea nu mai trebuie căutată. Nu mai avem timp de pierdut”

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 09:55972 citiri
Dacian Cioloș, înaintea votului de învestire din Parlament: „Soluția este aici, ea nu mai trebuie căutată. Nu mai avem timp de pierdut”
Liderul USR Dacian Cioloș intră azi la testul din Parlament FOTO Facebook/ Dacian Cioloș

Președintele USR Dacian Cioloș a făcut miercuri 20 octombrie, o scurtă declarație la Parlament, înaintea votului de învestitură pentru executivul condus de acesta. Cioloș i-a îndemnat pe parlamentari să voteze în favoarea guvernului, precizând că „nu mai avem timp de pierdut”.

„Astăzi vom merge în fața Parlamentului să propunem o echipă care poate să guverneze cu un program adaptat acestei situații, cu soluții pentru criza pandemică și economică. USR își asumă responsabilitatea politică cu care a fost mandatat de alegători. Mergem până la capăt, azi mergem în Parlament să prezentăma această echipă.

Sper în îțelepciunea parlamentarilor. Sper încă o dată ca mesajele noastre să-i convingă pe parlamentari. Soluția este aici, ea nu mai trebuie căutată, nu mai avem timp de pierdut și noi ști ce avem de făcut”, a declarat Dacian Cioloș.

Dacian Cioloş merge miercuri în Parlament, sperând să obţină votul de încredere pentru echipa sa şi pentru programul de guvernare. Cioloş ajunge în faţa Camerelor reunite, în termenul constituţional de zece zile de la nominalizarea sa pentru postul de premier de către preşedintele Klaus Iohannis, în urma demiterii Executivului Cîţu prin moţiune de cenzură.


Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News