Dacian Ciolos, discutii la Guvern despre bugetul pe anul 2016

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 12:42
2573 citiri
Dacian Ciolos, discutii la Guvern despre bugetul pe anul 2016
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a venit, vineri dimineata, la Palatul Victoria, pentru a discuta proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016, la Guvern fiind prezenti si prim-ministrul interimar Sorin Cimpeanu, ministrul Fondurilor Europene Marius Nica si ministrul Finantelor Eugen Teodorovici.

Discutiile s-au concentrat pe Legea bugetului de stat pe anul 2016, astfel ca pana la sfarsitul lunii noiembrie sa existe un proiect in acest sens.

Dupa aproximativ 30 de minute, premierul interimar, ministrul Finantelor si cel al Fondurilor Europene au parasit Palatul Victoria, la Guvern ramanand premierul desemnat Dacian Ciolos, acesta avand un birou pus la dispozitie pentru a-si desfasura activitatea.

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2016 va fi finalizat vineri de catre Ministerul Finantelor, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale, insa acesta nu va fi facut public, ci depus la Guvern pentru a fi consultat de noul Cabinet.

BNR: Care e cea mai mare provocare pentru Guvernul Ciolos

Potrivit unor surse oficiale, proiectul de buget este aproape finalizat, urmand ca Ministerul Finantelor sa il avizeze vineri.

Bugetul pe anul viitor, in varianta conceputa de ministrul demisionar Eugen Teodorovici, prevede cresteri pentru domeniile Educatiei si Sanatatii, potrivit surselor citate, dar si sume de aproximativ 3 miliarde de lei pentru proiectele Programului National de Dezvoltare Locala.

Cam 13 miliarde de lei sunt prevazuti pentru finalizarea unor proiecte, in jur de 4.500, incepute in anii 2007-2008.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#Ciolos Guvern buget, #Ciolos discutii buget 2016, #buget 2016 , #premier