Dacian Cioloș, acuze grave la adresa președintelui Iohannis: „S-a poziţionat ca fiind naşul acestei monstruoase coaliţii PNL-PSD-UDMR”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 11:32 3108 citiri
Președintele USR Dacian Cioloș FOTO Renew Europe / Facebook

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, l-a acuzat, luni, 22 noiembrie, pe preşedintele Klaus Iohannis că şi-a abandonat rolul de mediator şi a fost chiar ”naşul” coaliţiei PNL-PSD. Formaţiunea nu va participa la consultările de la Cotroceni.

”Preşedintele Klaus Iohannis şi-a abandonat rolul de mediator, nu a mai jucat rolul de preşedinte al tuturor românilor şi s-a poziţionat ca fiind chiar naşul acestei monstruoase coaliţii PNL-PSD-UDMR. USR nu poate să gireze constituirea unui nou FSN care din acest moment va deţine întreaga putere n statul român şi ştim ce s-a mai întâmplat când PSD s-a mai aliat cu PNL”, a declarat, luni, Dacian Cioloş.

Acesta afirmă că se va poziţiona în opoziţie.

”USR va conduce din acest moment opoziţia la acest bloc anti-reformator (...) Ne întoarcem în trecut mai degrabă decât să ne orientăm spre viitor (...) USR nu va vota un guvern capturat de PSD”, a mai declarat Cioloş.

Liderii formaţiunii nu vor participa la consultările de la Cotroceni care încep la ora ora 12.00. La 12.30 au fost invitaţi liderii USR.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News