Ciolos: La viitoarele alegeri sa fim vocea decentei. Nu suntem putini si nici neputinciosi

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 23:386189 citiri
Ciolos: La viitoarele alegeri sa fim vocea decentei. Nu suntem putini si nici neputinciosi
Foto: Arhiva Facebook/Dacian Ciolos

Fostul premier Dacian Ciolos afirma ca PSD-ALDE au primit miercuri seara nu a doua, ci a treia sansa si le transmite romanilor care vor sa se alature Platformei Romania 100 sa inlocuiasca dezamagirea si frustrarea cu promisiunea ca vor reusi sa propuna solutii care sa fie acceptate si sprijinite de societate.

"La viitoarele alegeri trebuie sa fim vocea decentei, normalitatii si sperantei", este mesajul fostului premier tehnocrat.

Iohannis a pierdut sprijinul strazii dupa discursul de azi: Singurii pe care putem conta suntem noi insine

"Am trimis in aceasta seara un mesaj celor peste 40.000 de sustinatori din Platforma Romania 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastra care doriti sa veniti impreuna cu noi: Coalitia PSD-ALDE a primit in aceasta seara nu a doua, ci a treia sansa, dupa ce nu a facut nici macar un minim efort pentru a-si intelege greselile. Exista o logica a democratiei care, din pacate, pare sa nu se mai aplice in cazul acestor doua partide.

Cred ca deceptia noastra pentru astfel de situatii trebuie transformata in capacitatea noastra de a oferi o alternativa, prin fapte. Haideti sa inlocuim dezamagirea si frustrarea cu altceva: cu promisiunea ca noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, ca vom reusi sa propunem solutii care sa fie acceptate si sprijinite de societate.

La viitoarele alegeri trebuie sa fim vocea decentei, normalitatii si sperantei. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratata este o sansa in minus pentru o existenta si o evolutie normala a noastra, ca tara si societate. Ne avem unii pe altii. Nu suntem putini si nici neputinciosi. Vom rezista si vom construi o alternativa reala. Impreuna!", a scris Dacian Ciolos, miercuri seara, pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri seara ca mai da o sansa PSD si o nominalizeaza pe Viorica Dancila pentru postul de premier, decizie care a starnit critici din partea opozitiei, dar si a unor organizatii civice.