Ciolos: Demiterea lui Sorin Grindeanu e o premiera europeana

Miercuri, 21 Iunie 2017, ora 14:54
3301 citiri
Ciolos: Demiterea lui Sorin Grindeanu e o premiera europeana
Foto: Facebook/Dacian Cilos

Fostul premier Dacian Ciolos spune ca, demiterea lui Sorin Grindeanu este o premiera europeana, imposibil de explicat oricarui partener strain si ca nu este numai sfarsitul unei aventuri politice periculoase, ci creeaza conditiile unei guvernari a carei principala legitimitate este vointa presedintelui PSD.

El mai afirma ca minciuna, lupta pentru putere si pentru rezolvarea problemelor penale ale unor lideri politici vor tine loc de buna guvernare, bunastare, credibilitate si transparenta.

Vezi cum s-au desfasurat dezbaterea si votul in plen la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu.

"Prin adoptarea motiunii de azi, PSD si ALDE au recunoscut oficial, prin vot, ca nu au capacitatea sa guverneze tara. Demiterea lui Sorin Grindeanu este o premiera europeana, imposibil de explicat oricarui partener strain.

De asemenea, nu este numai sfarsitul unei aventuri politice periculoase, ci creeaza conditiile unei guvernari a carei principala legitimitate este vointa presedintelui PSD.

Minciuna, lupta pentru putere si pentru rezolvarea problemelor penale ale unor lideri politici vor tine loc de buna guvernare, bunastare, credibilitate si transparenta. Valorile democratiei si interesul tarii nu vor trece dincolo de pofta sefului de partid.

Criza politica creata artificial de liderii PSD si ALDE are deja un impact negativ vizibil asupra economiei - cursul leului se apropie de un maxim istoric, ca sa nu mai vorbim de semnalele transmise de mediul de afaceri, de investitori si de partenerii internationali care urmaresc cu mirare agitatia politica de la Bucuresti", a scris pe Facebook fostul premier.

El ii invita pe liderii celor doua partide de guvernare, dar mai ales pe "membrii lor de partid si pe oamenii cinstiti si muncitori care i-au votat sperand intr-o viata mai buna" sa se gandeasca serios la cine poarta responsabilitatea acestei crize, ale carei costuri vor fi platite de Romania si de fiecare dintre noi.

"Alegerile viitoare trebuie sa fie intre partide politice responsabile, conduse de oameni cinstiti, profesionisti, care lucreaza pentru binele public si prioritatile tarii", adauga Ciolos.

Urmareste pe Ziare.com LIVE cele mai noi declaratii si informatii de pe scena politica. Afla alaturi de noi cine va fi noul premier si ce ministri vor face parte din noul Cabinet.

LIVE Guvernul Grindeanu a picat in Parlament. Iohannis cheama luni partidele la consultari

Ludovic Orban: Sa scapam si de gasca Dragnea-Olguta-Firea. Sa scoatem nebunii de la butoane!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Ciolos reactie demitere Grindeanu, #demitere Grindeanu premiera europeana , #guvern