Cioloş, după audierile miniștrilor propuși de USR în Parlament: "Am văzut că se votează în continuare pe falii politice şi după punctaje de partid" VIDEO

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 20:491273 citiri
Cioloş, după audierile miniștrilor propuși de USR în Parlament: "Am văzut că se votează în continuare pe falii politice şi după punctaje de partid" VIDEO
Dacian Cioloș, președintele USR și Dan Barna, propus ministru FOTO Hepta

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat marţi, după ce miniştrii propuşi în Cabinetul său, cu excepţia lui Cătălin Drulă, au fost avizaţi negativ în comisiile parlamentare de specialitate, că a văzut că se votează în continuare pe falii politice şi după punctaje de partid.

Premierul desemnat Dacian Cioloş a declarat, marţi seară, la finalul audierilor din Parlament pentru miniştrii din Cabinetul său, că toţi cei aflaţi în funcţii publice trebuie să tragă învăţăminte din criza sanitară şi a criticat partidele pentru votul politic, dat după punctajele de partid, în cadrul audierilor.

Preşedintele USR a făcut apel către parlamentari să treacă peste orgolii şi să voteze miercuri Cabinetul său.

”Am văzut că se votează în continuare pe falii politice şi după punctaje de partid”, a precizat Cioloş, într-o conferinţă susţinută la Parlament.

Premierul desemnat a făcut apel la parlamentari să voteze miercuri conform conştiinţei.

”Fac apel la parlamentari să treacă peste orgolii politice şi să voteze acest Guvern pentru că este o soluţie şi oferă soluţii”, a spus Cioloş, precizând că acest Guvern este pregătit să îşi asume responsabilitatea.

Premierul desemnat le-a mai cerut politicienilor ”să iasă din logica strictă a ordinelor de partid, să se consulte cu cetăţenii, şi să voteze, mâine, pentru un Guvern care să rezolve problemele”.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News