Ciolos a anuntat ca partidul sau merge singur la europarlamentare

Vineri, 29 Iunie 2018, ora 10:326419 citiri
Ciolos a anuntat ca partidul sau merge singur la europarlamentare
Foto: Facebook/ Dacian Ciolos

Fostul premier si presedintele Miscarii Romania Impreuna Dacian Ciolos a anuntat, joi seara, ca partidul sau va merge singur pe liste la alegerile europarlamentare.

"Vom merge la alegerile europarlamentare singuri", a declarat Ciolos, la emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea TV.

El a mai precizat ca, dupa ce va fi lansat partidul, va decide daca se va numara si el printre candidati, dar abia dupa ce va fi decisa strategia de participare la alegeri.

"O sa vedem dupa ce partidul va fi lansat, dupa ce vom decide care va fi strategia. Nu ma feresc sa spun lucruri, insa nici nu vreau sa fac afirmatii inainte de a lua decizii in partid. Vom decide care e strategia de participare in alegeri.

Eu voi fi disponibil la dispozitia partidului pentru a candida acolo unde partidul considera ca sunt cel mai util", a mai spus Ciolos.

Fostul premier a mai afirmat ca, desi exista cateva partide cu care Miscarea Romania Impreuna impartaseste aceleasi valori, formatiunea se axeaza momentan pe structurarea organizatiei partidului, si nu pe o asociere.

De asemenea, referitor la candidatul la prezidentiale pe care partidul sau il va sustine, Dacian Ciolos a spus ca nu s-a luat inca o decizie, insa formatiunea va sustine cu siguranta un candidat, "indiferent cine va fi el, fie din interiorul partidului, sau din afara sa, un candidat care va rezona cu valorile si principiile pe care le sustinem".

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News