20.000 de romani s-au inscris in Platforma lui Ciolos in doar 24 de ore

Joi, 11 Mai 2017, ora 12:2519263 citiri
20.000 de romani s-au inscris in Platforma lui Ciolos in doar 24 de ore
Foto: Facebook/Alin Cristian Mituta

Aproape 20.000 de romani s-au inscris in 24 de ore in Platforma Romania 100, o miscare cetateneasca fondata de Dacian Ciolos impreuna cu cativa dintre cei mai apropiati colaboratori ai sai.

"La 24 de ore de la lansare, suntem aproape 20.000 in #Romania100. Dintre cei 20.000 de sustinatori, 4.530 si-au trimis si CV-ul pentru a se implica activ in activitatile Platformei. Abia asta e cu adevarat impresionant - faptul ca aproape 5.000 de romani sunt gata sa faca pasul decisiv de la 'a sustine' la 'a face'", a transmis pe Facebook Alin Cristian Mituta, fostul sef de cabinet al lui Ciolos.

Miercuri, Dacian Ciolos a anuntat ca toti cei care doresc se pot inscrie in Platforma Romania 100.

"In ultimele luni am primit mii de mesaje in care ne-ati cerut o implicare activa in viata publica si politica din Romania. V-am spus ca facem lucrurile... ardeleneste?, le facem temeinic si, mai ales, lucram in echipa.

Azi, mai facem un pas: va invitam sa va inscrieti in Platforma Romania 100 - o miscare cetateneasca, dinamica, deschisa, un proiect pe termen lung, care va aduna si pune in valoare energiile pozitive ale tarii", a transmis Ciolos miercuri.

Potrivit site-ului plaformei, aceasta este "o organizatie deschisa, care isi are radacinile in valorile si principiile Manifestului Romania 100 propus partidelor politice de fostul premier Dacian Ciolos in toamna anului 2016".

Printre membrii platformei se numara Dragos Pislaru, Dragos Tudorache, Cristian Ghinea, Victor Grigorescu, Raluca Pruna, Vlad Voiculescu, Violeta Alexandru, care au fost ministri, dar si Catalin Drula, Claudiu Nasui, Alin Cristian Mituta si Tudor Pop.

A.G.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News